storil samomor

Ubil hčerki in soprogi dejal: "Kako ti je to všeč?"

R.T.
12. 2. 2021, 08.55
Posodobljeno: 12. 2. 2021, 10.00
Deli članek:

V torek se je v mestu Sand Springs v ameriški zvezni državi Oklahoma odzvila grozljivka.

Facebook
David Kaser

56-letnik naj bi bil invalid in brezposeln.

56-letni David Kaser, ki je imel zakonske težave s soprogo Tereso, s katero je bil poročen 30 let, je ubil svoji hčeri in nato sodil še sebi.

Ko je pištolo uperil v 19-letno Clarisso in 14-letno Crystal, se je prek telefona prepiral z ženo, ki je bila takrat v službi. Grozil je, da bo hčerki ubil in storil samomor. Teresa je brž poklicala policijo in jih prosila, naj čim prej preverijo, kaj se dogaja. Slišala je namreč strel, mož pa ji je takrat dejal: "Kako ti je to všeč?"

Policisti že posredovali zaradi nasilja v družini

Zakoncema se je v 30 letih rodilo šest otrok, zakonske težave pa sta imela več mesecev pred usodnim popoldnevom. Zaradi nasilja v družini so dom Kaserjevih možje v modrem obiskali že leta 2017.

Ko so policisti tokrat prišli h Kaserjevim, odziva ni bilo. Na kraj je prispela tudi Teresa in policistom odprla vrata doma. Sledil je šok: najstnici in oče so bili mrtvi. 

Sin zbira sredstva za pogreb

Kenan Kaser, eden od sinov, po družinski tragediji prek spletišča GoFundMe zbira donacije za pogreb. Pomagati želi tudi mami, ki mora sedaj še odplačevati dolg 56-letnega morilca.