Kaj se skriva v podzemlju?

VIDEO: Zgrmel v luknjo v pločniku, spodaj je naletel na še večjo grozo

R.T.
28. 10. 2020, 10.17
Posodobljeno: 28. 10. 2020, 11.45
Deli članek:

Pri padcu si je zlomil roko in nogo, a še večjo travmo je doživel, ko je čakal na reševalce.

YouTube
Pogoltnilo ga je podzemlje.

33-letni Newyorčan Leonard Shoulders je prejšnji konec tedna v Bronxu mirno čakal na avtobus, ko je pod njegovimi nogami zazevala luknja. A še bolj grozljiva izkušnja od samega padca ga je čakala na tleh kanalizacijskega sistema. Pristal je slabe štiri metre nižje, pri tem pa si je zlomil roko in nogo. Kot je za lokalni časnik New York Daily News pojasil njegov brat Greg White, je Shoulders končal v leglu podgan. »Ni se mogel premikati, čez njega pa so se plazile podgane. Ni kričal, ker ni želel, da se podgane splazijo v njegova usa,« je travmatično izkušnjo brata opisal White. 

»Travmatiziran je,« pa je za NBC New York pojasnila njegova mama Cindy White. Dodala je, da so bile podgane po pričevanju njenega sina neverjetno velike. Shoulders je v nesnagi preživel približno pol ure, nato so ga na varno spravili reševalci. 

Pristojni so mesto nesreče začasno ogradili, inšpektorji pa so ugotovili, da je »podzemlje« na tem mestu v zelo slabem stanju. Do nadaljnjega so morala svoja vrata zapreti tudi tri tamkajšnja podjetja. Zadevo še preiskujejo.