ne piše se ji nič dobrega

Dva otroka je zasledovala z avtomobilom, enega napadla s paralizatorjem

R.T.
14. 10. 2020, 18.06
Posodobljeno: 14. 10. 2020, 18.09
Deli članek:

Najprej ju je dlje časa opazovala in snemala z mobitelom.

Salt Lake County Jail
April Shurtleff

Policija mesta Riverton v ameriški zvezni državi Wyoming je prejšnji teden prostost odvzela 37-letni April Shurtleff, ki je napadla dva fanta stara devet in deset let.

Otroka sta se igrala na parkirišču pred cerkvijo, ko je osumljenka tja pripeljala z avtomobilom. Iz žepa je potegnila telefon in ju začela snemati. Mlajši, ki ni sramežljiv, je stopil do avtomobila, potrkal na okno in žensko vprašal, zakaj ju snema. Ta pa mu je glasno odgovorila: "Ker vaju bom paralizirala!"

Dečka sta hitro skočila na svoje skiroje in se pognala v beg, a ženska jima je sledila z avtomobilom. Na stopalko za plin je po besedah žrtev stopila zelo samozavestno in mlajši otrok se je zbal, da ga bo zbila. zato je skočil s skiroja in skušal peš zbežati stran. A ženska je bila prehitra. Izstopila je iz avtomobila in segla proti dečku. Ta je začutil močan električni šok, ki je po njegovih besedah trajal približno štiri sekunde.

Fant je začel jokati in kričati, napadalka pa je zapustila kraj zločina. Policija jo je kasneje vendarle dobila, fantovo tožbo pa so potrdile jasne sledi opeklin na njegovih prsih, kjer ga je zadela s paralizatorjem.

Shurtleffova bo obtožena zlorabe otrok, groženj in telesnega napada. Ne piše se ji nič dobrega.