ŠOKANTNO

Davidu Amaru so čez noč pred domom ukradli avto

Nejc Simšič
2. 10. 2020, 19.30
Deli članek:

Eden najbolj priljubljenih slovenskih estradnikov, simpatični pevec David Amaro, je v sredo zjutraj pred odhodom od doma doživel šok, saj na parkirišču ni bilo več njegovega jeklenega konjička.

Matic Gabriel
David Amaro je sicer olajšan, da se mu ni nič zgodilo, vseeno pa je žalosten, ker je ostal brez lastnega prevoza.

Čeprav je David Amaro krajo avtomobila sprva komentiral z besedami: »Jeb** ga, se pač zgodi!«, je za naš časopis iskreno spregovoril o svoji grenki izkušnji.

»Kot vsako jutro, preden grem obveznostim naproti, sem prišel na parkirišče, pred blok, kjer avto vsak večer tudi parkiram, in to jutro ga kar ni bilo na svojem mestu ... Nisem bil prepričan, pomislil sem, da sem ga mogoče parkiral na drugi strani, a ga tudi tam ni bilo. Pomislil sem tudi, da mi ga je mogoče odpeljal pajek, iz kakršnegakoli razloga pač že. Potem sem poklical policijo, ki mi je hitro potrdila, da je avto verjetno ukraden in že nekje čez mejo, kar pa v resnici sploh ni prvi primer ta teden, saj so mi povedali, da je bilo v Ljubljani ukradenih že kar nekaj avtomobilov v zadnjih dneh,« je priznal David, ki je vesel, da je živ, zdrav in cel.

»Pločevina je samo pločevina. Take stvari se res vedno lahko končajo veliko huje, kot so se. Me pa žalosti, da obstajajo tudi taki ljudje, ampak okej ... Vse je za nekaj dobro, ali kako že pravijo? Mi je pa takoj, ko je slišal, kaj se je zgodilo, na pomoč priskočil Goran Šarac, ki mi je posodil enega od svojih starejših avtomobilov, dokler se mi vsa ta situacija ne 'zrihta', za kar sem mu res hvaležen,« je še priznal Amaro, ki si je ukradeni avto kupil po šovu Znan obraz ima svoj glas. »Ko sem prišel nazaj v Slovenijo lansko leto, sem se svojemu avtu v Angliji moral odpovedati in ga tu kar nekaj časa nisem imel. V času oddaje sem se povsod prevažal samo z avtobusom. Po tem, ko si ga končno kupim, mi ga pa ukradejo.«