Strasti sta se predajala na polju

Pohotna učiteljica dijaku povedala, da ima večjega kot njen mož

R.T.
10. 9. 2020, 09.55
Posodobljeno: 30. 11. 2023, 08.20
Deli članek:

Poročena učiteljica, ki ima za pasom 35 let, je obtožena, da je imela spolne odnose s 15-letnim dijakom. Nasladi naj bi se predajala na nekem polju.

Profimedia
Kandice Barber

35-letna Kandice Barber naj bi se s 15-letnikom onegavila trikrat. Kot je bilo mogoče v torek slišati na sodišču v britanskem mestu Aylesbury, pa je dijaku tudi polaskala, da poseduje večji penis od njenega soproga. Tako je vsaj pričeval sam 15-letnik, ki je afero, misleč, da je Barberjevo tudi oplodil, sprva zanikal, pozneje pa si je premislil in vse skupaj priznal. Tehtnico na stran resnice je prevesilo tudi dejstvo, da so si drugi dijaki na srednji šoli začeli množično izmenjavati njeno na pol golo fotografijo, s katero je obdarila svojega mladega ljubimca, s katerim naj bi se sicer radosti predajala konec leta 2018. Lokacija naj bi bila njen avtomobil, s katerim sta se zapeljala na neko lokalno polje. 

Profimedia
Kandice Barber

Barberjeva očitke vseskozi zanika in trdi, da ji je »intimne fotografije« nekdo ukradel, potem ko je vdrl v njen telefon. V prid njene teze sicer ne govorijo ugotovitve preiskovalcev, ki so na njenem računalniku odkrili več obremenjujočih iskalnih nizov. V googlov iskalnik naj bi med drugim zapisala »alibi« in »laži o tem, kje si bil,« poroča britanski The Sun. »Obljubi mi, da boš vse izbrisal, ne želim zaiti v težave,« pa naj bi zapisala v sporočilu, ki ga je 15-letniku poslala po tem, ko jo je s spornimi fotografijami, ki krožijo po šoli, soočil ravnatelj. Da je fotografije poslala sama, in to v času, kot sta se s soprogom »znašla sredi težavnega obdobja,« je pozneje priznala tudi neki socialni delavki, je na sodišču trdilo tožilstvo. S fantom sta imela tudi dolge telefonske pogovore, ki so lahko trajali tudi do 40 minut in ki so v skladu s pravili šole strogo prepovedani, je poudarilo tožilstvo. Barberjeva je odgovorila, da je bila nad fantom zgolj zaskrbljena, s pogovori pa mu je nudila podporo. Priznala je, da je bilo to narobe in da se tega sramuje, a kakršen koli odnos, ki bi bil spolne narave, vztrajno zanika.