Zleteli s ceste

19-letno Nafo in njeno sestrico, ki sta umrli v hudi nesreči, pokopali: "Le starši vedo, kako jim je, nam pa preostane, da se spominjamo dveh krasnih deklet"

R.T.
4. 8. 2020, 12.12
Posodobljeno: 4. 8. 2020, 14.26
Deli članek:

Več podorbnosti o nesreči, ki je vzela dve mladi življenji, ni znanih.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Spomnimo: V nedeljo je v popoldanskih urah v mestu Šije, ki se nahaja v bosanski občini Tešanj, prišlo do tragične prometne nesreče. Za volanom vozila znamke Volkswagen Passat je sedela 19-letna Nafa Adžić iz Tešnja, na sovoznikovem sedežu pa njena 10-letna sestrica. Po besedah Aldine Alić predstavnice Ministrstva za zunanje zadev  zeniško-dobojskega kantona je vozilo zletelo s cestišča. Na žalost, je bila nesreča usodna za obe sestri. 

Več podrobnosti o nesreči zaenkrat ni znanih, policijska preiskava namreč še poteka. 19-letno Nafo in njeno 10-letno sestro Ermelino pa so včeraj pokopali. Fotografije s pogreba je na družbenem omrežju Facebook objavil znanec ali sorodnik tragično preminulih sester in zapisal: "Vsa bolečina sveta je danes v Šijah. Le starši vedo, kako jim je, nam pa preostane le to, da se spominjamo dveh krasnih deklet ter prepoznamo sporočilo in nauk iz te težke preizkušnje".