Hude obtožbe

Učiteljica je imela nenasitno pomočnico, vse prerada je v posteljo skočila z dijaki

R.T.
22. 7. 2020, 14.38
Deli članek:

24-letna pomočnica učiteljice na srednji šoli se brani pred obtožbami, da je spala s tremi dijaki.

Bowie County Sheriff's Department
Ashlyn Faye Bell

Sodišče v teksaškem mestu Texarkana je v primeru 24-letne Ashlyn Faye Bell, pomočnice učiteljice na lokalni srednji šoli, postavilo varščino v višini 150.000 ameriških dolarjev (približno 130.000 evrov). V priporu je pristala zaradi domnevnega spolnega občevanja s tremi dijaki, starimi 16 in 17 let. Omrežila naj bi jih prek aplikacije Snapchat in jih nato »zvabila« v domačo posteljo, kjer se je z njimi predala radosti, poroča Texarkana Gazette. 

Bellova je bila na šoli kot pomočnica učiteljice sicer zaposlena od avgusta lani do maja letos, z dijaki pa naj bi zunaj učilnice začela komunicirati novembra lani. Prvi naj bi bil osebnega srečanja deležen eden od obeh 17-letnikov. Tožilstvo ji očita, da sta se dobila na lokalnem postajališču za tovornjake, nato ga je odpeljala domov v slabih 40 kilometrov oddaljeni New Boston. Na zadnjih sedežih avtomobila naj bi med vožnjo dremalo njeno dete, tega naj bi nato doma položila spat ter z dijakom skočila pod rjuhe. Drugi 17-letnik je preiskovalcem »potarnal,« da sta se z Bellovo sli predala večkrat, potem pa da ga je vedno peljala domov. 

16-letnika naj bi osrečila po enem pomembnejših obračunov v ameriškem nogometu, njihova ekipa se je namreč znašla v izločilnih bojih tamkajšnjega srednješolskega prvenstva. Preiskovalcem je pojasnil, da se je po tekmi znašel na njenem domu, pred domača vrata pa ga je nato odložila malo po 5. uri zjutraj. Zadevo sta ponovila tudi naslednji konec tedna. 

Junija letos so Bellovo aretirali, obtožujejo pa jo dveh kaznivih dejanj nespodobnega razmerja med učiteljem in dijakom v primeru obeh 17-letnikov ter kaznivega dejanja spolnega napada v primeru 16-letnika. Za vsako dejanje ji grozi od dveh do 20 let zapora.