Kot so za srbski portal Kurir povedali prijatelji umrlega Džamila Nuradinovića, to ni edina tragedija, ki je doletela družino. Pred osmimi leti je v prometni nesreči življenje izgubil Džamilov starejši brat.

V noči iz sobote na nedeljo je v srbskem mestu Novi Pazar prišlo do hude prometne nesreče. Avtomobil znamke Audi A6 je na magistrali iz smeri Novega Pazara proti Ribariću v rahlem desnem ovinku naenkrat zapeljal na nasprotni vozni pas. V tistem trenutku je mimo pripeljalo vozilo znamke Opel Astra, trčenje je bilo silovito. Ugasnila so tri mlada življenja.

Gasilci so štiri ure rezali zveriženo pločevino, da bi rešili štiri poškodovane in izvlekli tri preminule. Umrli so 22-letni Demir Smajović, ki je sedel za volanom audija ter 24-letni Almir Sulejamović in 23-letni Džamil Nuradinović, ki sta bila v oplu. 26-letni Džan D., ki se je z Demirjem vozil v audiju pa se v bolnišnici v Kragujevcu bori za svoje življenje. Druga dva mladeniča imata prav tako težje poškodbe, medtem ko jo je četrti odnesel z lažjimi.

"Demirja sem videl približno pol ure pred nesrečo. Rekel mi je, da gredo do Ribarića, bili so nasmejani. Malo je manjkalo pa bi šel tudi jaz z njimi. Pol ure po polnoči pa odprem splet in vidim tragično vest," je povedal Demirjev prijatelj.