Trije poškodovani

FOTO: 24-letnik prehiteval, počilo je ... Reševalci nemočni, umrl je na kraju nesreče

R.T.
24. 2. 2020, 07.54
Posodobljeno: 24. 2. 2020, 08.03
Deli članek:

Do hude prometne nesreče, ki je terjala eno življenje, je prišlo v hrvaškem naselju Turnina, na cesti Rovinj – Rovinjsko selo.

Facebook / Vatrogasci Jvp Rovinj
Prehitevanje je bilo usodno za 24-letnika.

Istrski policisti so sporočili, da je včeraj v Turninu okoli 16.40 prišlo do hude prometne nesreče. 24-letni voznik iz Rovinja, ki je sedel za volanom avtomobila znamke Hyundai Accent je prehiteval vozilo znamke Smart, ki ga je vozil 72-letni Rovinjčan. V trenutku ko je zapeljal na levi vozni pas je nasproti pravilno pripeljal 67-letni voznik iz Rovinjskega sela, ki je sedel za volanom mercedesa. Prišlo je do čelnega trčenja, ki je bilo tako silovito, da je vozilo 24-letnika odbilo v smarta, ta pa se je prevrnil na streho.

Mladenič je po poročanju portala Index.hr umrl na kraju nesreče. Poškodovana sta tudi druga dva voznika, kot tudi 66-letna sovoznica, ki je sedela v mercedesu. Trojico so prepeljali v puljsko bolnišnico.

Promet je bil na omenjeni cesti zaprt vse do 20. ure. "Na žalost, fotografije govorijo več od besed - grozljivo," pa so na svojem facebook profilu zapisali rovinjski gasilci.