Pogrešana od ponedeljka

Policija prepričana, da ima osebi, ki sta ugrabili in ubili 47-letno Zorico

R.T.
24. 11. 2019, 20.36
Posodobljeno: 24. 11. 2019, 20.38
Deli članek:

Hrvaški policisti so prijeli dve osebi, ki ju sumijo, da sta vpletena v umor 47-letne Zorice Fadljević iz Slavonskega Broda.

Hrvaška policija
Trupla Zorice Fadljević še niso našli.

Drago Fadljević je za spletno stran 24sata povedal, da je soprogo Zorico nazadnje videl v ponedeljek okoli 17. ure, ko jo je odpeljal do bolnišnice v Slavonskem Brodu. Pred vhodom v bolnišnico se je srečala z neko žensko, to pa je bilo tudi zadnjič, ko jo je Drago še videl. Pred bolnišnico jo je čakal do 22. ure, vmes je večkrat vstopil in se sprehodil po hodnikih, a je ni našel. Mobilnega telefona ni imel pri sebi, zato je zaprosil mimoidočega, da je poklical najmlajšo hčer, ki je bila doma. Ta mu je povedala, da je že klicala mater, a je njen telefon zvonil v prazno. Ker se Zorica do polnoči ni vrnila domov, so poklicali policijo.

Danes pa so s policije sporočili, da so prijeli 62-letnika in 60-letnico, ki ju sumijo, da sta ugrabila in ubila Zorico. Njenega trupla še niso našli, toda po razgovoru z osumljenima so prepričani, da sta jo zmamila v avto, odpeljala na še neznan kraj in umorila.