PREDRZNO

Sedel v avto mamice in se odpeljal z njenim s sinom

S.S.
10. 8. 2019, 19.50
Deli članek:

Medtem ko je ženska na bencinski črpalki v Radečah plačevala gorivo, se je v njeno vozilo, v katerem sta na zadnjih sedežih sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po torbici voznice. Ko ga je ta zalotila, pa se je skupaj z njenim sinom odpeljal …

Profimedia
Moški je med vožnjo povzročil tudi prometno nesrečo, v kateri pa nihče bi bil poškodovan.

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, se je 31-letna občanka v četrtek z osebnim vozilom pripeljala na bencinsko črpalko v Radečah.

Medtem ko je vstopila v prostore črpalke, se je za volan njenega avta, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po oškodovankini torbici. Vozničina hčerka je pobegnila iz vozila in stekla v prostore črpalke. Mlajši bratec pa je ostal ...

Vlekel jo je za seboj

Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi roparju preprečila vožnjo, je ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom, ki je bil pripet v otroškem sedežu, odpeljal proti Zidanemu Mostu. S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskušala preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozila, še vlekel za seboj.

Ovadba za več kaznivih dejanj

V Rimskih Toplicah so ga policisti ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan. Policisti bodo 53-letnega moškega, ki je doma z območja Zidanega Mosta, kazensko ovadili zaradi sumov storitve več kaznivih dejanj, in sicer roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe, so še sporočili s policije.