Črna kronika

V kovčku našli golo truplo 24-letne lepotice in influencerke

R.T.
30. 7. 2019, 10.19
Posodobljeno: 30. 7. 2019, 10.24
Deli članek:

Na golem truplu 24-letne ruske lepotice, stlačenem v potovalni kovček, so bile vidne številne vbodne rane.

Instragram/Kati K.
Ekaterina Karaglanova

Starši 24-letne ruske influencerke Ekaterine Karaglanove s hčerko več dni niso uspeli vzpostaviti stika. Ker so bili v skrbeh, so lastnika njenega stanovanja v Moskvi prosili, če lahko preveri, ali je z njo vse v redu. Njihove skrbi so se izkazale za utemeljene, potem ko so v ponedeljek v potovalnem kovčku v stanovanju našli njeno povsem golo truplo. Imela je prerezan vrat in številne vbodne rane po vsem telesu. Ruska policija je že sporočila, da je bila Ekaterina umorjena, vzrok pa da bi lahko bilo ljubosumje. 

Ekaterina se je na instagramu pod vzdevkom »Kati K.« ponašala z več kot 84.000 sledilci, zadnjo fotografijo pa je objavila pred sedmimi dnevi, ko je dopustovala na grškem otoku Krf. Lepotilni nasveti, bloganje in poročanje s potovanj so bili zgolj njen konjiček, nekaj, kar ji je služilo kot razvedrilo. Sicer je bila Ekaterina zdravnica, specializirana za področji dermatologije in spolno prenosljivih bolezni, v načrtu pa je imela še študij kozmetologije.

Pred časom se je razšla z 32-letnim partnerjem, zadnjih nekaj mesecev pa se je videvala s precej starejšim 52-letnim moškim, poročajo ruski mediji. Naslednji teden naj bi se skupaj odpravila na izlet na Nizozemsko. Zaenkrat še ni znano, ali je bil njen krvnik kateri od te dvojice, ruska policija uradno namreč še ni pojasnila, ali že imajo kakšnega osumljenca. V povezavi s primerom ni bilo še nobene aretacije.