Rop bencinskega servisa

FOTO: V Šiški policisti in specialci, osumljenec že v lisicah

S.R./Ž.K.
31. 5. 2019, 09.16
Posodobljeno: 31. 5. 2019, 10.37
Deli članek:

Na Litostrojski cesti v Ljubljani se je danes zjutraj odvila filmska drama. Na delu so bili specialci, ki so se skupaj s policisti podali na lov za roparjem bencinskega servisa.

Ž.K. / Svet24
Specialci na balkonu bloka na Litostrojski 10 v Ljubljani.

Na Celovški cesti Ljubljani je nek moški okoli 7. ure zjutraj vstopil v bencinski servis, uslužbencem zagrozil z nožem in ukradel gotovino. Po ropu je zbežal peš, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, naš novinar na terenu pa je izvedel, da je imel pomagača.

Ropar se je zatekel v bližnji stanovanjski blok, po naših informacijah v blok na Litostrojski cesti 10, kjer je tudi doma. 

Policistom, ki so tam že od jutra, se je kmalu pridružila še specialna enota. Osumljenca in njegovega pajdaša so že prijeli, aretacijo pa so izvedli policisti GPU.

Ž.K. / Svet24
Kaj se dogaja, so se spraševali ljudje ob pogledu na policijska vozila.

Ropar govoril angleško?

Priče so nam povedale, da naj bi ropar govoril angleško, stanovalci ugibajo, da bi lahko šlo za poljskega državljana. Kakorkoli, nekateri stanovalci bloka na Litostrojski se pritožujejo nad pogostimi menjavami stanovalcev, ena stanovalka govori celo o "čudnih ljudeh", ki prihajajo in odhajajo.