Družinska tragedija

Ženo je zabodel več kot 60-krat in se z majhnima otrokoma vrgel s klifa

A.S.
10. 5. 2019, 11.46
Posodobljeno: 10. 5. 2019, 11.48
Deli članek:

Glede na rezultate preiskave, je Adelino Gabriel Figueira de Faria v Veliki Britaniji najprej omamil vso svojo družino. Kasneje je ženo večkrat zabodel in se z dvema majhnima otrokoma vrgel s klifa, piše BBC. Vsi družinski člani so umrli.

Reuters
Ni popolnoma jasno, ali sta dečka pod prisilo skočila sama ali pa ju je oče porinil z 61-metrskega klifa.

Truplo 47-letne Laure Cecilie Navarrete De Figueira so našli 5. marca 2018 v družinski hiši v britanskem Twickenhamu. Istega dne so ob vznožju klifa v Birling Gapu našli tudi telesa 10-letnega Claudia, 7-letnega Joaquina in Adelina Gabriela Figueira de Farie.

V krvi otrok in njihove matere so našli sledi pomirjevalnih sredstev, ki jih sicer zdravniki pripisujejo zgolj odraslim. 

Laura Cecilia je umrla zaradi večkratnih vbodnih ran. Rane na njenih rokah in prstih kažejo na to, da se je žrtev napadalcu upirala. Policisti, ki so kot prvi prispeli na kraj zločina, so mati dveh otrok našli v mlaki krvi.

Naposled je storilec, po pričanju očividke, z dvema sinovoma skočil s klifa. Forenzična patologinja Charlotte Randall je povedala, da ni popolnoma jasno, ali sta dečka pod prisilo skočila sama ali pa ju je oče porinil z 61-metrskega klifa.

Telesi dečkov in storilca je našel fotograf.