Uboj

Sumljiva smrt v Črničah, prostost odvzeli eni osebi

J.P.
5. 9. 2018, 14.26
Posodobljeno: 5. 9. 2018, 15.59
Deli članek:

"Na podlagi preudarnih, taktnih in strokovnih prvih nujnih opravil policistov in kriminalistov se je porodil in v nadaljevanju potrjeval dodaten sum, da vse okoliščine smrti niso v zadostni meri pojasnjene," so sporočili policisti.

Bobo
Več bo znano po zaključku preiskave (fotografija je simbolična).

V stanovanjski hiši v enem od naselij na območju Upravne enote Ajdovščina - po naših informacijah v Črničah, manjši vasici blizu Ajdovščine - je bilo najdeno truplo starejše ženske. Ker vse okoliščine smrti niso bile v zadostni meri pojasnjene, so kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica nadaljevali s preiskavo.

Poskus uboja

"Tudi današnjega dne nadaljujemo z intenzivnim zbiranjem dodatnih obvestil in preverjanjem vseh okoliščin povezanih s smrtjo te starejše ženske.
Prav tako je bila zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja (po 115. člena KZ-1) in v nadaljevanju v okviru preiskovanja ugotovljenega suma
storitve kaznivega dejanja nasilja v družini (po 191. členu KZ-1) in suma storitve kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe in surovega
ravnanja (po 192. členu KZ-1) s strani osumljenca, le temu tekom včerajšnjega dne na podlagi določil Zakona o kazenskem postopku tudi odvzeta prostost," so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Več bo znano po zaključku preiskave.