Pošastni »zdravilec«

Nosečnica zaradi »spiritualista,« ki ji je hodil po trebuhu, izgubila otroka

R.T.
9. 5. 2018, 13.54
Posodobljeno: 9. 5. 2018, 13.56
Deli članek:

V New Yorku so aretirali »spiritualista« iz Bronxa, osumljenega štirih spolnih napadov in povzročitve splava na posebej brutalen način.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

32-letni Christian Robles je po navedbah njegovih žrtev sam sebe imenoval za »spiritualista.« V ponedeljek je v policijsko postajo v Bronxu namreč vstopilo pet njegovih žrtev, 26 in 39 let stari ženski ter trije moški, stari 20, 24 in 29 let, poroča New York Post. Policistom so podrobno opisali zlorabe, ki so jih doživeli pod njegovo roko.

29-letnica je denimo povedala, da jo je Robles v šestem mesecu nosečnosti pripravil do tega, da je legla na hrbet, on pa je deset minut hodil po njenem trebuhu. Nato ji je dejal, naj se obrne, in stopil na njen hrbet. Vse skupaj je spremljal njen soprog, ženska pa je posledično splavila. Preostala štirica je opisala, kako so morali med »zdravilsko seanso« piti nekakšno olju podobno tekočino, zaradi katerega so ob hudi tresavici obležali na tleh. Takrat je z njihovih teles odrezal oblačila, jih spolno zlorabil in jim zagrozil, da jih bo ubil, če ne bodo molčali.

Policija je Roblesa včeraj aretirala.