V torek zvečer

28-letnik zaboden v predel prsnega koša

T.L.
1. 3. 2018, 14.31
Posodobljeno: 1. 3. 2018, 14.41
Deli članek:

Poškodovani s policisti ni hotel sodelovati in jim je zatrjeval, da se je sam poškodoval pri padcu na nož. Policija je odpeljala v pripor njegovo 41-letno partnerko, ki je danes že na prostosti.

Arhiv Svet24
Fotografija je simbolična.

V torek je policija ob 21.23 uri sprejela obvestilo, da je 41-letna ženska v Mariboru z nožem zabodla 28-letnega partnerja, ki se je nato zatekel k svojemu očetu. Policisti so ugotovili, da je 28-letni moški zaboden v predel prsnega koša in da močno krvavi.

Poškodovani s policisti ni hotel sodelovati in jim je zatrjeval, da se je sam poškodoval pri padcu na nož. Odpeljali so ga z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor, kjer so ugotovili, da je utrpel lahko telesno poškodbo. Po nujni medicinski oskrbi so ga na njegovo željo pustili domov.

Osumljeni 41-letni ženski so policisti istega dne, ob 22.20, odvzeli prostost zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivega dejanja poskusa uboja. Med preiskavo kaznivega dejanja je policija izvedla vsa potrebna procesna opravila, vendar naklepa za navedeno kaznivo dejanje niso uspeli utemeljiti. V skladu z usmeritvami okrožne državne tožilke bodo zoper 41-letno osumljenko podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, za katerega je predpisana zaporna kazen do treh let, prav tako pa ji je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja določeni osebi, kraju ali območju. pridržanje zoper osumljenko je bilo z današnjim dnem odpravljeno.