Denar in seks

Razkrito, kako je 26-letnica kradla upokojencem

R.T.
3. 11. 2017, 18.47
Posodobljeno: 3. 11. 2017, 19.20
Deli članek:

Primer ni iz naših logov, vendar je dovolj zanimiv, da ga povzamemo.

Profimedia
Fotografija je simbolična

26-letno A.Š. iz srbskega Bora so pred dnevi prijeli zaradi kraje bakra, poroča Blic. V preiskavi pa so policisti ugotovili, da je zagrešila še hujša dejanja. Kradla je upokojencem.

Tipala za denarnico

Kakšen je bil modus operandi “junakinje” te zgodbe. 10. in 25. v mesecu je stala pred pošto v Boru in prežala na starejše moške, ki so na pošti dvignili pokojnino. Stopila je do izbrane žrtve in ji šepnila na uho, da ji je pripravljena nuditi “spolne storitve”. Mladenka in od obeta naslade razvneti upokojenec sta odšla do bližnjega parka, kjer mu je zavetju grmičevja slekla hlače do kolen in začela gnesti njegovega korenjaka. Medtem ko je z usti obdelovala seniorjev spolni ud, tako zanesljiv vir za Blic, je z rokami šarila po gospodovih žepih. In, hop cefizelj, takoj ko je zagrabila denarnico ali kuverto, je prenehala s felacijo in jo ucvrla po parku.

"Porno" posnetek

Nekaj presunjenih priletnih mož je menda steklo za nezanesljivo damo, a s spuščenimi hlačami niso mogli slediti mladim nogam. Nek prefrigani upokojenec pa je med oralnim spolnim odnosom posnel mladenko in posnetek objavil na spletu.

Eden od policistov je po kraji bakra na posnetku prepoznal 26-letnico, ta pa ga je poskušala podkupiti s svojim najmočnejšim orožjem – oralnim spolnim odnosom. Policist je ostal kreposten in ji nagradil s še obsežnejšo kazensko ovadbo.