Top flop tedna

Zaradi objave na facebooku so ga obiskali policisti

ss
14. 8. 2017, 21.15
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Arhiv Novice Svet24
Fotografija je simbolična.

10. Velenjski policisti so obravnavali drzno tatvino. Neznana ženska, ki je od vrat do vrat prodajala kreme, je v enem primeru izkoristila trenutek in oškodovanki, zainteresirani za nakup, ukradla škatlo z nakitom v vrednosti okrog 500 evrov.

9. S priključka na avtocesto v Lescah so policisti odstranili tujca, ki je v smeri Karavank pešačil po cestišču, in ga oglobili.

8. Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec vrednosti 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7. Primorski policisti so v Hruševju obravnavali vlom v kočo. Lastnik pogreša dve kosilnici in dva električna pastirja. Škode je za okrog 3000 evrov.

6. V Trbovljah so neznanci vlomili v hišo. Pogrešajo manjši hladilnik, otroške smuči in odejo.

5. Koprski policisti so iz morja potegnili vozilo znamke Peugeot 206, ki je bilo aprila prijavljeno kot ukradeno.

4. Na mejnem prehodu Jelšane je 42-letni Hrvat, voznik tovornjaka, ki je goljufal s tahografom, policistu v žep tiščal 100 evrov, da bi spregledal prekršek. Vozniku in delodajalcu je bil izdan plačilni nalog v skupni višini 6000 evrov, 42-letniku pa sledi še kazenska ovadba zaradi podkupovanja.

3. V Senožečah je 25-letni nemški državljan vlomil v prostore bencinskega servisa, ukradel pa več škatlic cigaret, čips in sladoled. Sledi mu kazenska ovadba.

2. V Šmarju so nepridipravi ukradli 80 vinogradniških stebrov.

1. V sredo popoldne je policiste poklical moški in opozoril na fotografijo 35-letnika na družbenih omrežjih, ki je nakazovala na to, da bi lahko ta storil samomor. Ptujski policisti so se na klic in objavo nemudoma odzvali, a ugotovili, da je šlo za potegavščino ...