Grozljivo

Oče dojenčico vrgel ob tla, njeno življenje visi na nitki

R.T.
6. 3. 2017, 12.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Komaj 15 dni je bila stara, ko jo je oče po prepiru s taščo vrgel ob tla.

Reuters (fotografija je simbolična)
Fotografija je simbolična.

Včasih je težko razumeti, zakaj se nekateri ljudje odločajo in imajo otroke. Otroci so namreč prepuščeni dobri (in slabi) volji staršev in prevečkrat se zgodi, da starši svoje frustracije izživljajo nad nemočnimi otroci.

O pretresljivem primeru poročajo tudi iz Srbije. Zgodilo se je že na dan zaljubljencev, 14. februarja. Oče Milomir S. (23) iz naselja Pambukovica je po prepiru s taščo na tla vrgel tedaj komaj 15 dni staro hčerkico Milico, poroča Telegraf.

Ko jo je oče vrgel ob tla, je deklica dobila kontuzijo oziroma udarnino možganov. Miličino zdravstveno stanje je bilo slabo, v zadnjih dneh pa je dajala znake, da si bo opomogla. Žal pa se je zdaj njeno zdravstveno stanje poslabšalo.

"Upali smo, da se ji bo stanje izboljšalo, ker se je zadnje dni odzivala na zvok, kadar smo jo poklicali, odpirala je oči in stegovala rokici. Vendar se je zdaj njeno stanje poslabšalo in izvidi so slabi. Na več mestih v možganih je zaradi udarnin prišlo do krvavitev in zdravniki so dejali, da četudi preživi, bo imela hude posledice,« je povedala Miličina sorodnica.

Dekličinega očeta so aretirali že februarja.