Tragedija

Milanove zadnje besede: "Joj, oče, pa ti si me ubil"

R.T.
9. 12. 2016, 11.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Potem ko se je vrnil ponoči pijan, se je v hiši zgodila tragedija.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Prepir med očetom in sinom je prerasel v pretep in obračun s hladnim orožjem, v katerem je življenje izgubil sin, 34-letni Milan. V obračunu je oče, 67-letni Ivan R. sinu v vrat zaril kuhinjski nož, mladenič pa je izkrvavel pred očmi očeta in šokirane mame, o družinski tragediji v Kruševcu poroča srbski portal Alo.rs.

"Joj, oče, pa ti si me ubil," so se gladile Milanove besede preden se je zgrudil in izkrvavel. Z nejevernim pogledom je strmel v očeta. Tudi oče ni mogel verjeti, kaj se je zgodilo. V nejeveri se je s krvavimi rokami prijel za glavo in zajokal.

Mama je kričala, novinarjem pa je dejala, da je sin nad očeta planil s kladivom. "Težko mi je. Morate me razumeti, sem mama. Grozno je, kar se je zgodilo v naši hiši. Imeli smo že prej težave z Milanom, zdaj pa se je vse skupaj sprevrglo v tragedijo. Milan je prišel domov okoli 2. ure zjutraj, očitno pijan. Prepirala sva se in skočil je name. Mož se je vmešal, da bi me zaščitil. Milan je pograbil vrček in ga udaril, ko pa mu je ta padel iz rok, je vzel kladivo," je pripovedovala pretresena mama.

"Ivan je mislil, da ga bo ubil s kladivom, saj ga je udarjal po telesu, zato je vzel kuhinjski mož. Ruvala sta se na stopnicah. Že utrujen, je Ivan dvignil nož in ga zaril Milanu v vrat," je povedala pretresena mama.

Oče se je mirno predal policiji. Milan je sicer stari znanec policije, saj so ga pogosto obravnavali zaradi nasilja. Tudi med sosedi zaradi nasilništva ni bil priljubljen, zdaj so novinarjem povedali, da je staršema tudi jemal njuno pokojnino.