Na zmenku

Pedofila prijeli z viagro v žepu

R.T.
12. 8. 2016, 11.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Beograjska policija je včeraj aretirala 60-letnega pedofila D.Ž., ki je 11-letno deklico prek Facebooka, kjer se ji je predstavil kot njen vrstnik, nagovoril na zmenek v mestu.

Slika je simbolična.

D.Ž. je z deklico navezal stik na Facebooku in se ji predstavil z lažnim imenom. Dokler ni pridobil njenega zaupanja, ji je pošiljal simpatična sporočilca, zatem pa kmalu prešel tudi na vulgarna. Deklici je začel pošiljati fotografije spolnega organa. Prestrašena enajstletnica je vse skupaj zaupala svoji mami N.J., ki si je začela v hčerkinem imenu dopisovati s pedofilom iz Beograda. Pogumna ženska je s tem nadaljevala ves teden, vse dokler ga ni nagovorila, da bi se dobila nekje v mestu.

Policija je osumljenca prijela v trenutku, ko se je pojavil na dogovorjenem kraju. V njegovem žepu so med drugim našli tudi viagro, ki jo je prinesel na zmenek.

Osumljenemu so odredili 48-urno pridržanje, danes pa naj bi bil zaslišan na tožilstvu.

Policija je med preiskavo na osumljenčevem računalniku odkrila večjo količino pornografskih vsebin. Na nekaterih od njih tudi prizore spolne zlorabe otrok.

Informacijo o tem je včeraj na družabnih omrežjih objavil tudi Igor Jurić, oče pred dvema letoma ugrabljene in umorjene 15-letne Tijane. Policijskim inšpektorjem se je zahvalil za aretacijo in potrdil, da je sodeloval z dekličino mamo od prvega pedofilovega sporočila. "Vsi se moramo združiti proti temu zlu, otroke in starše pa opogumiti, da takšne stvari prijavljajo," je napisal.