Pošastno

Je morilec triletne deklice pokončal tudi Jeleno?

R.T.
16. 7. 2016, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Družina nesrečne triletnice, ki jo je posilil in umoril 28-letnik, je podpisala peticijo za ponovno uvedbo smrtne kazni v Srbiji.

Vladica Rajković

Dušanka Stefanović, babica umorjene Anđeline Stefanović (3), je dejala, da si Vladica Rajković (28), ki je v soboto v vasi Vratarnica ugrabil njeno vnukinjo, jo posilil in umoril, ne zasluži drugega kot pa smrtne kazni.

Facebook
Jelena Krsmanović
Twitter
Triletna Anđelina Stefanović

Vaščani so ga hoteli linčati še isti večer, a so ga rešili policisti. Kot je dejala Dušanka, ga je hotel ubiti tudi njen sin Dalibor. Na vprašanje, če je bilo mogoče to tragedijo preprečiti, je zgolj odkimala z glavo.

Govorice o drugih žrtvah

Potem ko je postalo jasno, da je Vladica pokončal tudi Dragano Stanković (47) – tudi ona je bila iz Vratarnice –, so se začele pojavljati govorice, ki 28-letnika povezujejo tudi z drugimi še nerešenimi primeri.

Govori se, da je morda on tisti, ki je pokončal pevko JelenoKrsmanović iz Borče in žensko, ki je pred desetimi leti izginila iz vasi.

Radi bi obračunali z njim

Rajković se trenutno nahaja v zaporu v srbskem Zaječarju. Drugi zaporniki bi radi obračunali z njim, zato je pod stalnim nadzorom.