Črna kronika

Hčerki je hotel zažgati, ker strežeta v lokalu

G.G.
8. 12. 2015, 21.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Nasilje nad ženskami ne pozna meja, v Srbiji pa je to še posebej velika težava. Eden od najhujših primerkov med nasilneži je 58-letni Vlastimir S. iz Novega Pazarja. Pretepal je ženo, zdaj pa se je spravil na hčerki.

Vlastimirjevi hčerki.

Mučenje se je začelo v noči iz sobote na nedeljo. Vlastimir je najprej fizično napadel hčerki, stari 20 in 22 let, nato pa stopil po kanister bencina, ju polil ter zagrozil, da ju bo zažgal. Bencin je polil še po drugih prostorih hiše in na koncu še po sebi.

Medtem je ena od hčera uspela poklicati policijo, ki je bila hitro na kraju incidenta. Poblaznelega Vlastimirja so policisti vklenili in odpeljali na pridržanje.

Kakšen hudič je obsedel Vlastimirja? Srbski Blic poroča, da sta njegovi hčerki nedavno začeli občasno delati kot natakarici v bližnjem lokalu. Vlastimirju pa ni bilo všeč, da njegovi hčerki strežeta lokalnim pijančkom. Ko sta ga hčerki med vikendom obiskali, je ob pomoči alkohola ponorel in skoraj ubil hčerki.

To ni prvič, da ga je »premamilo« nasilje. Že leta 2012 si je prislužil kazensko ovadbe zaradi nasilja nad ženo, ki se je nato ločila od njega.