Črna kronika

Slavni košarkar se bori za življenje

mv
15. 10. 2015, 11.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Včeraj so namreč v bordelu v Nevadi našli nezavestnega nekdanjega Khloinega fanta, košarkarja Lamarja Odoma. Nemudoma so ga odpeljali v bolnišnico, kjer se bori za življenje. Khloe je seveda ob njem.

vszi

Menda je Lamarjevo zdravstveno stanje zelo resno, športnik je namreč v komi, odpoveduje mu srce. Khloe je s sestro Kim in mamo Kris že odpotovala v Las Vegas, da bi bila ob nekdanjem možu. Čeprav sta se razšla, je starleta menda v totalnem šoku in upa, da se bo Lamar zbudil in se izvlekel. »Nikoli ga ni povsem prebolela,« je za ameriške medije povedala njena prijateljica.

Vzel je rastlinski nadomestek viagre

Športnika so v sobi našli nezavestnega po klicu v sili z ranča Dennisa Hofa, ki je za revijo People povedal, da je Odom na posestvo prišel v soboto, se vsak dan zabaval z dekleti, vmes pa redno jemal rastlinski nadomestek viagre, nekakšne čudežne tabletke za povečanje spolne moči.

Neodzivnega so ga v sobi našli včeraj zvečer. Lamar je imel v preteklosti sicer že težave z zlorabo opojnih substanc in to je bil poleg nezvestobe tudi eden od vzrokov za ločitev zvezdniškega para. Pozneje se je sicer vključil v program za rehabilitacijo, a mu ga, kot kaže, ni uspelo uspešno zaključiti. S Khloe sta bila v stikih po telefonu in menda je zvezdnica resničnostnega šova ves čas upala, da se bo zresnil, se odpovedal pijančevanju in prepovedanim substancam ter se vrnil k njej.