Črna kronika

Iščejo voznika golfa, ki je na Tržaški zbil kolesarja

STA/M.J.
13. 6. 2015, 09.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Neznani voznik belega osebnega vozila znamke VW Golf je v petek zvečer na Tržaški cesti v Ljubljani zbil kolesarja, ki je pri tem utrpel hude poškodbe, voznik avtomobila pa je odpeljal s kraja dogodka. Policija poziva vse, ki bi o nesreči karkoli vedeli, da jim to sporočijo, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Arhiv Svet24

Do nesreče je prišlo v petek okoli 22.40. Po ugotovitvah policistov je voznik osebnega vozila vozil po Tržaški cesti iz smeri Gregorinove proti Fajfarjevi ulici. V križišču z Viško cesto je zavijal v smeri Ulice Iga Grudna, takrat pa je po kolesarski stezi ob Tržaški cesti v isti smeri naravnost čez križišče vozil kolesar.

Med vozilom in kolesarjem je prišlo do trčenja, pri čemer je kolesar padel po vozišču, voznik pa se odpeljal neznano kam.

Policisti vse, ki bi o prometni nesreči karkoli vedeli, naprošajo, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo oz. Postajo prometne policije Ljubljana ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.