Črna kronika

Osumljen posilstva Hrvatice

Sašo Avramovič
3. 8. 2014, 15.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Hrvaška državljanka je prijavila 31-letnika iz črnogorskega mesta Budva, da jo je v črnogorskem turističnem središču posilil. Zgodilo naj bi se v sredo zjutraj.

Profimedia

Uslužbenci uprave policije ministrstva za notranje zadeve – Varnostni center Budva (Centar sigurnosti Budva) so v sredo s posebnim poročilom, kot dopolnilo h kazenski prijavi, namestniku višjega državnega tožilca v Podgorici privedli 31-letnika iz Budve zaradi utemeljenega suma, da je storil kaznivo dejanje posilstva, so sporočili z ministrstva za notranje zadeve Črna gora. Hrvaška državljanka je istega dne podala prijavo proti 31-letniku. Navedla je, da jo je tega dne zjutraj prisilil v spolni odnos. Uslužbenci policije so se odzvali na prijavo in hitro identificirali 31-letnika. Zanj so odredili 48-urni pripor, medtem ko so hrvaško državljanko poslali na pregled v bolnišnico, poročajo hrvaški mediji.

31-letniku so odredili 48-urni pripor, Hrvatico pa so poslali na pregled v bolnišnico.

 »Obstaja utemeljen sum, da je enaintridesetletnik 30. julija 2014 okoli 4.30 v Budvi storil kaznivo dejanje posilstva. Namestnik višjega državnega tožilca v Podgorici je po zaslišanju sprejel odločitev, da se 31-letnika za 48 ur pridrži v policijskih prostorih,« so še dodali z ministrstva za notranje zadeve Črne gore.