Črna kronika

Ljubljana: Zaradi spora glede skrbništva hčerke se je z njo pognal skozi okno 7. nadstropja

R.T.
23. 5. 2014, 10.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

V Ljubljani je moški z otrokom v naročju skočil iz 7. nadstropja bloka. Po naših podatkih je do incidenta prišlo na Smrtnikovi ulici v Ljubljani. Objavljamo pričevanja sosedov.

Arhiv Svet24

Preiskava še poteka. Policisti in gasilci so že na kraju dogodka. Po naših podatkih je moški mrtev, deklico pa so že odpeljali v UKC Ljubljana. Po naših podatkih je v kritičnem stanju. Na kraju dogajanja je tudi preiskovalna sodnica.

Arhiv Svet24
Po neuradnih podatkih naj bi deklica imela tri leta. Gospa iz sosednjega bloka, ki je pomivala okna, je zanikala trditve, da je šlo za nesrečo. Videla je, kako je moški skočil skozi okno. Pri tem je otroka držal v naročju, tik pred trkom pa jo je vrgel. Slišala je dva treska. 
Arhiv Svet24
Kot pravijo sosedje, naj bi oče predtem poklical policijo in naznanil dogodek. Po neuradnih informacijah je v ozadju tudi družinski spor. Šlo naj bi za spor glede skrbništva hčerke - oče je živel v 7., mama v 4. nadstropju. Po pričevanju sosedov naj bi oče danes pazil na hčerko. Ko je na vrata stanovanja v 7. nadstropju potrkala policija, se je s hčerko pognal skozi okno. 

Šlo naj bi za zaklet blok, saj je tam pred leti prišlo do streljanja.