Črna kronika

14-letni Miloš 55-letniku razbil glavo zaradi oralnega seksa

N.J.
20. 3. 2014, 15.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Komaj 14 let star Miloš A. naj bi 55-letniku z več udarci s kovinsko palico počil lobanjo in ga ubil, ker naj bi moški od njega zahteval, da ga oralno zadovolji.

blic.rs

55-letnega Jovico Arsenijevića iz Kruševca so zjutraj našli mrtvega ob vhodu na pokopališče. Umrl naj bi večer prej zaradi udarcev v glavo. Policisti so na sled prišli 14-letnemu Milošu A. romske krvi, ki ima za seboj že več kot 150 prekrškov. Deček je priznal umor in dejal, da je moški od njega zahteval, naj ga oralno zadovolji, kar ga je tako razjezilo, da ga je ubil.

Sestra brani  14-letnega brata

"V torek zvečer sem bila pri teti," je povedala Miloševa 16-letna sestra Katarina. "Miloš mi je povedal, da je imel moški kovinsko palico in je zahteval od Miloša, da ga oralno zadovolji.  Brat ga je udaril v kritično točo, vzel moškemu palico in ga udali v glavo," je razložila in doala, da so policisti njuna starša, Nagiba Ajetija in Milkano Ibrić, že poklicali na zaslišanje, da dasa izjave.

Jovico Arsenijevića so v Kruševcu poznali kot Joca Saksa. Mrtvega so ga našli delavci komunalnega podjetja, ki so o tem takoj obvestili policijo in pokojnikovega brata Radeta, ki v komunalnem podjetju dela kot voznik. Kot so povedali, je moški ležal pod drevesom, oblečen v modro srajco in z obrazom obrnjenim v tla. Na tilniku so našli sledi udarcev s trdim predmetom in strjeno kri. Nekaj merov stran so na tleh našli mlako krvi.