Črna kronika

Ubili so ju pred očmi petletne hčerke

M.J.
8. 1. 2014, 13.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Svet pretresa žalostna vest. Med potepanjem po Venezueli so par med nalaganjem pokvarjenega vozila napadli neznanci in ju s petimi streli ubili pred očmi njune petletne hčerke.

Zajem zaslonske slike

Nekdanjo miss Venezule Monico Spear in njenega moža, Britanca Thomas Berrya, so med nalaganjem njunega vozila na vlečno vozilo napadli neznanci in vanju izstrelili pet nabojev. Britanec in njegova žena sta obležala mrtva, vsemu pa je bila priča njuna petletna hči.

Facebook

Dogodek se je zgodil potem, ko se je njuno vozilo pokvarilo in sta čakala na pomoč. Njuna hči, Maya Veliz je bila ustreljena v nogo, sedaj pa je pod policijskim varstvom in se še zdravi v lokalni bolnišnici. 39-letni direktor potovalne agencije Tomas je bil ustreljen v prsni koš, medtem, ko so njegovo 29-letno ženo, zvezdo limonad in miss Venezule 2004 ustrelili v pazduho. Njuna trupla so našli v njihovem vozilu.

Policija je po dogodku že prijela pet osumljencev in jih tudi zaslišala zaradi okrutnega zločina. Dva med njimi naj bi bila celo mladoletna, stara 15 in 16 let.