Črna kronika

Sestro ubila z avtomobilom

TP
15. 9. 2013, 11.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Rosie-Ann Stone (20) je povzročila prometno nesrečo, v kateri se je zaletela v avto, ki ga je vozila njena sestra Jennie Stone (28). Rosie je doživela šok.

Še lani so bili vsi trije!

Jennin avto je zaradi močnega udarca priletel v drevo, dekle pa je zaradi poškodb glave na kraju dogodka umrlo. Poškodovano Rosie so takoj po nesreči odpeljali na urgenco, kjer so jo zdravstveno oskrbeli, kmalu zatem pa so iz policije sporočili, da je oseba, ki je vozila drug avto, v nesreči umrla. Ko je Rosie izvedela za njeno ime (Jennie Stone), je doživela hud šok, saj je ugotovila, da je bila ta oseba njena sestra.

To je že druga tragedija, ki se je zgodila v družini Stone, lani so namreč izgubili sina in brata Gregga (20), ki je kot vojak umrl v Afganistanu. Rosie-Ann so priprli, 5. septembra pa je stopila pred sodnika. Čaka jo soočenje z roko pravice, vendar pa starši kljub tragediji upajo, da bo oproščena. Čeprav še niso preboleli sinove smrti in globoko žalujejo za hčerko, pravijo, da se je zgodila nesreča ter da se bodo z vsemi močmi borili za edinega otroka, ki jim je še ostal.