Avto-moto

Prvi avtoskop

Oglasno sporočilo
1. 9. 2017, 13.22
Posodobljeno: 2. 2. 2019, 13.26
Deli članek:

Vas zanima, kako so vam in vašemu avtu naklonjene zvezde v mesecu februarju? Zvezde tokrat razkrivajo, kam vas pelje vaš avto in ali sta še za skupaj. Poiščite vaše znamenje in preberite prvi avto horoskop! Brum, brum!

Promocijsko gradivo
Vas zanima, kako so vam in vašemu avtu naklonjene zvezde v mesecu februarju?

OVEN in njegov avto (21.3. - 20.4.)

Še nekaj dni bo vaše vozilo lahko uživalo v prisotnosti Marsa, kar se bo predvsem odražalo na energiji avta. Odpeljite vaše prijatelje na lepše, saj bo vaš jekleni konjiček oddajal zelo pozitivno energijo in vsi skupaj se boste počutili odlično! Pa varno pot! Polna luna 19. februarja bo poskrbela, da avto pogledate skozi finančne in materialne oči. Hmm le kaj bi to pomenilo? Vprašali se boste ali se vam vaš avto izplača ali se boste raje na naslednji izlet odpeljali z javnim prevozom!

BIK in osebna formula (21.4. - 21.5.)

Februar bo zelo lep mesec, saj bo avto v znamenju bikca prav veselo gnal po cestah in kljub mrazu hitro ogrel notranjost vozila. Zlasti s strani Merkurja lahko pričakujete nekaj prijetnih presenečenj. Na začetku meseca bo v ospredju vaša skrb za prijatelje in njihovo dobro. Odnosi se bodo poglobili, v drugi polovici meseca pa prinesli še več zabave in smeha. Preživite čim več časa v avtu z družbo, in če se da podnevi ter z 0,0!

Celoten horoskop za vaše vozilo si preberite TUKAJ.