Erotika

'Zakurite' svojega partnerja!

15. 11. 2013, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Moški so kot mikrovalovka, ženske kot pečica. Moški lahko startajo v sekundi, ženske pa se ogrevajo počasi. S tem ni nič narobe, vsi vemo, da je torta boljša, če je pečena v pečici. Kaj pa narediti takrat, ko bi radi, da se pečica čim hitreje segreje?

Naj vam pove, kako zelo si vas želi

Je veliko bolj iskreno kot grde besede in precej lahko je to izgovoriti. Takole ga vprašajte: ''Povej, kaj ti je všeč na meni?'' Z veseljem vas bo ubogal.

 

 

Plešite z njim – čisto blizu

Ali bi lahko bilo kaj bolj romantično kot takšen ples? Vaša glava pade na njegovo ramo, ob njegov vrat, vajini boki se dotikajo in že imata ritem.

 

Ledene kockice so vedno v igri

Naj jih s svojimi toplimi prsti požene po vašem telesu. Led zamrznite z eteričnim oljem ali sokom limone in mu ga ponudite za seksualni sprehod po vašem telesu.

 

Telesi naj bosta prepleteni

Čeprav ste oblečeni, ga na kavču objemite z nogami (kot pri seksu), stisnite se v njegov objem in mu povejte, kako zelo dolgočasen je bil dan brez njega. Zelo hitro se bo odzval.

 

Naj vam poljublja tilnik in vrat zadaj

To je nadvse občutljiva točka za žensko. Takšni poljubi sprožijo reakcijo v vašem telesu. Če se to razvije v zares dober seks, ki vam bo ostal v spominu, se boste vedno, ko vam bo poljubljal vrat, hitro razvneli.

 

Naj v roke vzame vaš obraz – kot v filmu

Z dlanmi objame glavo, palca pusti na vašem obrazu, približa vaš obraz k svojemu, vaše ustnice k svojim in, draga moja, kupljeni ste. Brez skrbi!!!

 

Lezite poleg njega

Včasih je dovolj, da le ležite poleg njega na kavču. Če boste z njim prepleteni, se bo mimogrede nekaj zbudilo v vas. Nekje tam, na točki pred spancem.

 

Preberite kaj vročega

Ne marate pornografskih filmov. Brez skrbi: napisane besede so veliko močnejše. Poiščite v knjižnici kakšen dober erotičen roman.

 

Povprašajte ga po njegovih seksualnih fantazijah

Naj vam zaupa kakšno še iz tistih časov, ko ni bil z vami. Pa kakšno še iz časov, ko sploh ni imel seksualne kontrole. Če vas njegove fantazije ne bodo spravile k stvari, vas bo mogoče vsaj njegova iskrenost.

 

Ležite goli ob prižganih lučeh

In glejte ga, tam pred vami, golega. Poljubljajte ga – povsooood. In on naj poljublja vas – povsooood!