Erotika

Moški, ki se jim raje izognite!

dr. Ina Vag
26. 5. 2013, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V iskanju partnerja ženske pogosto naletimo na moške, ki so na prvi pogled videti kot princi na belem konju, kmalu pa se izkažejo za žabe na oslih. Za vas sem pripravila seznam moških predstavnikov, ki sem jim raje na široko izognite!

Egocentriki: Moški, ki je prepričan, da se svet vrti okoli njega, vi ste le lepotni dodatek k njegovi kičasti podobi. Le redko bo našel čas za vas, redke ure, ki jih boste preživele z njim, pa bodo v znamenju hvale njegove veličastnosti.

Poredni fantje: Ste prepričane, da si želite fanta, ki je kar naprej v težavah in se vsak dan trudi, da bi obdržal imidž težavne osebe? Težko ga boste prepričale, da je do vas nežen in pozoren. Celo tako preprosto opravilo, kot odnašanje smeti, mu lahko predstavlja problem.

Večni sanjač: Danes je veliko ljudi brezposelnih in to lahko spregledate, a pomembno je, da se moški vsaj trudi, da bi našel službo. Lepo je, da ima človek sanje, a ni pošteno do vas, da ste vi tista, ki nosi odgovornost za preživetje. Ne težite mu preveč, a vsake toliko le vprašajte, kako napreduje njegovo iskanje dela.

Pesimist: Nekateri ljudje kozarec vedno vidijo na pol prazen, ne napol poln. Že prav, a lepo je, ko je moški v družbi izbranke pozitiven in jo spodbuja. Res potrebujete nekoga, ki vam bo vzel voljo do stvari, preden se jih sploh lotite?

Serijski osvajalec: Moški, ki znajo z ženskami, znajo biti zelo privlačni, a prepričana sem, da bi vas znalo to sčasoma začeti motiti. Vam bo res vseeno, če se bo spogledoval z vsako žensko, ki mu prekriža pot?

Mamin sinko: Maminih sinkov je vedno več, zato bodite pazljive, ko pridete v stik z njimi. Težko boste tekmovale z njihovimi mamami in dvomim, da si želite razmerja, v katerem nikoli ne boste na prvem mestu.