Astro

Nal Husić: karte kažejo, kako nas 'luna gunca'

Nal Husić, profesionalni bralec ciganskih kart
17. 7. 2019, 00.40
Posodobljeno: 17. 7. 2019, 01.12
Deli članek:

Ste opazili, da je tokrat vse nekako drugače?

PS
Nal Husič

Energije ob polni luni, mrku in planetarni »žurki« vse lepo ziba in nosi. Navzven je videt vse lepo in prav vendar je znotraj čutiti velik nemir. Tudi narava nam s pojavi najavlja velike spremembe. Večina se jim upira na vse možne načine, a če pogledamo iz drugega zornega kota, nas v resnici te izjemne energije podpirajo, da nekaj spremenimo, predrugačimo, osvojimo učenja ter spoznanja. Priporočljivo bi bilo, da prisluhnimo v prvi vrsti sebi. V kolikor se toku življenja ne upiramo, bomo bolj odprti in čuteči. Pa poglejmo, katere vroče točke so tiste, na katere nam tokratna »lunca gunca«?
Za nasvet sem vprašal ciganske karte in pokazale so se:

ps
karte

Karta IZGUBA
Se srečujete z občutkom, da vam nekaj manjka? Da ste se izgubili v situaciji, odnosu? Pogrešate nekoga ali nekaj? Karta svetuje, da se najprej ugotovi kaj je tisto, kar pogrešate. Namesto da se skrivate in opazujete iz ozadja, se izrazite in povejte, kaj vam dejansko sproža občutek žalosti, zaradi česa čutite morda čustveno podhranjenost. Karta svetuje tudi, da bodite pri tem iskreni. Pustite ego na stran, delujte iz srčnega namena saj si boste s tem dovolili biti sprejeti in slišani. V kolikor bo ego glasnejši, bo naslednja polna luna še bolj mučna, ampak vi ste tisti, ki si sami dajete težke okove. Biti srčen je znak sprejemanja vseh lepot življenja. Osvajanje lekcij je tudi del srčnosti, a vedite, da vam tega nihče ne more vzeti.
Prevetriti bo potrebno tudi misli, saj se težave srca povezujejo z mislimi in te naj bodo v tem obdobju pozitivno naravnane. Vsak je svoje sreče kovač, zato si naredite uslugo in se osvobodite občutkov nemoči zaradi lastnega ega. V kolikor ste v nekih napetih odnosih, karta sporoča, da so ti rešljive narave, a potrebno je biti iskren, izraziti resnico in pokazati ranljivost. To je prava iskrenost, na kateri se gradijo pristni in spoštljivi odnosi.


Karta NESREČA
Še ena negativna karta, vendar ima poseben pomen za ta čas. Sporoča, da je jeza vroča točka. Vas določene stvari jezijo ali vas določeni ljudje obremenjujejo? Karta pa vas sprašuje, so drugi krivi za vašo jezo ali vas jezi nekaj, kar ne morete dobiti ali doseči? Zazrite se malo vase in spoznali boste, da se krivec skriva znotraj. Poiščite pravi vzrok jeze, da se ta ne bi razvila v naslednjo stopnjo – agresijo, ki zna biti destruktivna. Karta pravzaprav kliče po zaključku in razrešitvi. Skrivajo se občutki, tisti, zaradi katerih se dejansko slabo počutite in priznajte si, da si lahko pomagate, če le želite. Če so vas zaznamovali določeni ljudje in njihov odnos, ne gojite jeze. Kot rešitev si ponudite razumevanje, kaj ste se od njih naučili in kako vam lahko ta izkušnja pomaga v prihodnje? Če vam karkoli megli sliko, jo razjasnite, povejte, izrazite se. Skrivnost te karte razkriva močno željo po maščevanju in spletkarjenju, vendar to ni potrebno. S tem ni potrebno zastrupljati svojega telesa, misli, srca. Raje bodite prijatelj ter ponudite možnost jasnega izražanja. V kolikor boste to naredili v tem obdobju, prihajajo pozitivne spremembe in tudi meglice se bodo razblinile.
Nato pa zbudite strast do življenja, do uresničevanja želja, posvetite se stvarem, ki vas veselijo in osrečujejo in opremite se z vsem, kar vaše srce napaja z lepoto. Vsaka malenkost je ključno pomembna, vsak detajl ima posebno mesto, da se sestavi mozaik uresničitve in izpolnjenosti.

Karta LJUBIMEC

Ta karta predstavlja posameznika oziroma posameznico. Tisti, ki želi biti deležen notranjega miru v tem obdobju, bo zavihal rokave ter »razstrupil« občutke. Tako se bo odel/a v energijsko čisto telo in srce se bo lažje posvetilo manifestaciji, kateri doprinesejo tudi pozitivno naravnane misli. Lastnost te karte je naravnanost nase, čustveni mir.

Nal Husić je tudi bralec živalsih kart. Ko jih je nazadnje vrgel, so skoznje spregovorili živalski vodniki. In kakšna sporočila vam prinašajo? Kliknite TUKAJ