Astro

Barvna energijska podpora: 13. - 19. julij

Tanja Ty Zorzut, barvna numerologinja
13. 7. 2019, 12.41
Posodobljeno: 13. 7. 2019, 12.53
Deli članek:

Dnevi pred nami prinašajo globoko notranjo in zunanjo transformacijo, fokus na željeno in premike na nove načine, na lahkotnejše doseganje in manifestiranje željenega življenja.

ps
barve

Sobota, 13.7.

Temno in nežno vijolični žarki v nas prebudijo spomine na preteklost, občutek kot da gledamo nanjo iz drugega zornega kota in željo, da tokrat kreiramo življenje na nov način. Spustimo nelagodje ob neznanem, v sebi imamo vse, kar potrebujemo za uspeh. Izmojstrili smo se. Ideje in poslanstvo lahko začnemo uresničevat.
Nedelja, 14.7.

Rahlo turkizni žarki odpirajo nove poti in načine našega življenjskega potovanja. Lahko se premaknemo naprej na lahkoten način. Naša komunikacija je magnetna, sploh z občinstvom na spletu, radiu, TV. Sreča je v zraku. Pričakujmo nepričakovano. Izleti.
Ponedeljek, 15.7.

Olivni žarki podprejo moč manifestacije. Vse, po čemer hrepeni naše srce lahko uresničimo, v ljubezni, poslu. Premislimo, kaj radi delamo in s čim delamo svet lepši in boljši. Zapišimo si ideje, cilje. Ljubezen in čarovnija sta v zraku.
Torek, 16.7.

Olivni in lila žarki nam omogočijo opuščanje starih načinov, kako si ustvariti stabilno življenje in premik v nove načine misli in dejanj, kako z disciplino, vendar na lažji in bolj radosten način doseči, kar želimo. Polna luna tokrat podpre naše cilje za leto in pol naprej. Razmislimo, kaj bi radi dosegli v tem času. Zapišimo si korake.
Sreda,17.7.

Koralni in kraljevsko modri žarki nam dajo podporo za polno zaupanje, da se bodo naše želje uresničile, čeprav še ne vemo, kako. Na novo se bomo določili v odnosih, karieri. Nove priložnosti.
Četrtek, 18.7.

Rdeči in rožnati žarki nam pomagajo premagati notranje konflikte in preseči iluzije o življenju, ki so nam jih vsilili. Sedaj lahko začnemo jasno videti novo resnico življenja. Ko spremenimo pogled, se spremeni naš svet.
Petek, 19.7.

Svetlo magentni in svetlo zlati žarki podprejo občutek naše vrednosti, moči, lepote in ljubezni, zaupanja vase ter odpiranja našim darovom. Mir, izobilje in ljubezen napolnita naše življenje...vse je odvisno od naše odprtosti, sposobnosti sprejemanja. Lahko imamo občutek, da spet svobodno in visoko letimo.

Afirmacija:
Zase in za svet ustvarjam lepši in lahkotnejši način bivanja, poln lepih energij, uspehov, ljubezni, miru in radosti.
"Prijeten in lahkoten proces transformacije želim vsem v tem tednu."