Astro

Male modrosti zen mojstrov za prihajajoče dni

Cristy Žmahar, angelska zdravilka
1. 7. 2019, 00.01
Posodobljeno: 1. 7. 2019, 00.39
Deli članek:

Ta teden nastopa sončev mrk. Močne energije nadaljujejo svoj ples.

Dreamstime
zen

V tednu mrkov imamo zagotovljene izjemne energije, ki pa se manifestirajo na raznorazne načine. Za nekoga prinašajo čiščenje čustev, za nekoga drugega je to potencial za energijsko kodiranje novih želja in še in še.

Vse, kar se vam bo intenzivnega dogajalo ta teden... je vsekakor zelo močno sporočilo za vas, kako naprej in kaj je še potrebno postoriti. Nekateri boste z nami v torek zvečer in te energije mogočno uporabili s posebno in mistično meditacijo, drugi se nam pridružujete na tečaju zen meditacije, ki je idealna priložnost gradnje miru, a nismo pozabili tudi na tiste, ki ne boste mogli biti z nami. Za vas smo pripravili malo zakladnico velikih zen mostrov, kot vodilo za ta teden. Zen mojstri so vedno videti tako zelo mirni, kajne? In katera so načela, ki jih uporabljajo? Pa si jih poglejmo ... skrivnosti zen mojstrov ...


Ko zen mojster reče...
Naučite se "spustiti."

Zen mojstri znajo resnično spustiti nekaj, kar je želelo oditi. V moderni družbi človek težko prenaša razhode ali ostale stvari, ki se zaradi takšnih ali drugačnih razlogov prekinejo. Zen mojstri vedo kdaj se za nekaj še vedno trudijo, a vedo tudi to kdaj so se energije prevesile v zahtevo po spuščanju. V kolikor se naučite spuščati z ljlubeznijo, potem se vam vedno, resnično vedno odprejo nova vrata.

Zen mojstri znajo biti prisotni v sedanjem trenutku.

Moderni človek ves čas bega od preteklosti do prihodnosti. Ves čas se vračajo spomini iz preteklosti, strahovi ne dajo spati, ali pa oseba ves čas pogleduje v prihodnost in se sprašuje kaj bo prinesla. Zen mojstri vedo, da je ključ vse manifestacije v "tukaj in zdaj". A če položimo roko na srce, je to lažje reči kot storiti. Vsak človek ima naložene "programe", ki ga vodijo in tudi vplivajo na njegove izbore, ki jih naredi v sedanjem trenutku. Zato je pomembno, da prečistite tisto, kar ne želite več nositi kot breme preteklosti in to bo odklenilo možnosti manifestacije v sedanjem trenutku. Nato se tudi prihodnosti ne boste potrebovali bati. Kajti vedeli boste, da vse ustvarjate sami.

Urjenje darov

Zen mojstri vedno urijo svoj um z meditacijo, dvigujejo duhovno zavedanje, odpirajo jasnovidnost in še in še. Duhovni darovi prinašajo številne blagoslove. Ko imate izurjene darove, potem znate prepoznavati znake življenja. Le-ti postanejo kažipot. Nikoli se več ne sprašujete v katero smer kreniti. Preprosto veste. In zaupate notranjenemu kompasu. Zato nikoli, še posebej v času mrkov in poletja, ne pozabite na meditacijo, na popotovanja vase ... in tako dalje.

Vse o zen meditaciji na: www.potovanjeduse.si