Astro

Usoda tega vikenda – maske bodo padle

(sn, sd)
17. 5. 2019, 12.22
Deli članek:

Polna luna v Škorpijonu, ki bo zaznamovala ta vikend, je izjemno močna.

dreamstime
maska

Luna nam tokrat namreč prinaša čiščenje sebe in spreminjanje celotnega življenja; njeno darilo je evolucija, za katero bomo hvaležni, saj bomo dobili napotke, kako živeti življenje na izbrani poti.

Škorpijon pooseblja ponovno rojstvo, smrt in popolno duhovno preobrazbo. Njegova energija nikoli ne sprašuje, kaj storiti, temveč vpraša zgolj: kako lahko to storimo?!
Močno čiščenje, ki nastopa, bo zahtevalo dejanja. Prisiljeni bomo odstraniti maske in odkriti svojo pravico. Nobenega razloga ni, da bi bili obremenjeni ni s svojo preteklostjo. Ta tovor je pretežak za človeška ramena … priznajmo si, da je bilo bremen dovolj in da je napočil čas, da jih spustimo. Dovolimo si, da zadihamo sproščeno in s tem k sebi pritegnemo in zaživimo svoj notranji mir. Luščimo s sebe plast za plastjo in jih odmetavajmo za vedno …. in dihajmo z vse bolj polnimi pljuči.

Vprašanja so nujna
Čas polne lune je vedno čas, da osvobodimo svoje notranje probleme. Polna Luna v Škorpijonu pa je še bolj radodarna, saj nam pomaga prepoznati, kaj naj ostane za nami, s čim smo za vedno opravili ….
Izkoristimo torej ugodne energije in se vprašajmo, ali res uporabljamo svoj polni življenjski potencial? Ali postajamo to, kar smo vedno želel biti v svojem življenju? To so pomembna vprašanja in le iskreni odgovori, ki prihajajo iz srca, nekaj štejejo. Šele ko se teren razjasni, namreč pot postane dobro vidna.
Pa nikar ne pozabite, naša duša ima načrt, vendar ne izhaja iz človeških želja. Ona se mora učiti in rast. V kolikšni meri ji bomo to omogočili, pa je odvisno od nas.

V življenju pravih ali napačnih načinov ni, vedno gre za izbiro. Ko jo sprejmemo, se slej ko prej seveda soočimo tudi s posledicami. Naša odločitev je ključna za smer avanture, v katero se bomo odpravili. Energija polne lune zahteva, da vstopimo globoko v svojo dušo in si zastavljamo vprašanja. Odgovori bodo prišli, saj jih vsi nosimo v sebi. Svoji notranji modrosti lahko brezpogojno zaupamo, saj naša duša pozna resnico in načrt. 

pixabay
balerina

Privoščimo si ples

Naj nas lunarna magija prežame in vodi, ognimo pa se napaki, ki jo vse prepogosto ponavljamo – prevelikim pričakovanjem. Življenje namreč nikoli ni bilo, ni, in nikoli ne bo zaporedje velikih dogodkov in drastičnih sprememb, kot jih vidimo na filmskih platnih. Sestavljajo ga majhni trenutki in vsakdanji dogodki, ki počasi prodirajo od znotraj navzven in v drugo smer. In potem smer spet spremenijo.
Ko namenimo pozornost vsem tem drobcem življenja, smo hvaležni za življenje kot celoto in zaživimo v čudežu.
Napredujmo in zaplešimo torej na glasbo vesolja, ki bo ta vikend še posebej močno bučala … a brez skrbi, melodija je prava.