Astro

Ta teden je namenjen izpolnjevanju želja vašega srca

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
13. 5. 2019, 14.00
Deli članek:

Prava pomlad je končno prišla! Odličen teden se obeta. Venera preide v sredo v znamenje bika, kar pomeni, da bo podprla tako materialne dosežke: pridobitev nove službe, vračilo denarja ali napredovanje … kot tudi materializacijo ljubezenski želja. Začetek nove veze ali realizacija tega, kar si želi vaše srce. Veselite se in odprite dogajanju življenja.

dreamstime
Ljubezen


Ponedeljek:
Pomemben dan, v katerem se boste odločili, ali vam preteklost še vedno vlada ali pa ste pripravljeni na nove korake. Z luno v device bo dober deloven dan. Od ponedeljka bo odvisen celoten teden, saj boste lahko sprejeli novo podporo samo, če se boste odločili za nov način delovanja, so-delovanja z življenjem.

Torek:
Odličen dan za ljubezen, ljubezenske dogovore, srečanje simpatije in na splošno velik optimizem in podporo vsemu, česa se lotevate. Delujte in bodite odprti za vse, kar se dogaja danes. Zvečer preide luna v tehtnico, kar bo sprostilo odnose in vas močneje povezalo z ljubeznijo v sebi.

Sreda:
Odličen dan, ki lahko zaneti strasti na prepovedanih mestih. Povezava Sonca in Plutona ter Venere in Marsa je lahko usodna v dobro, pa tudi manj dobro smer. Če imate v sebi zatrta čustva in skrite (karmične) strasti, jih boste danes težko prikrili. Ne prepirajte se, temveč sprostite svoje notranje zavore, ki vas ne spustijo v dobro življenje. Venera preide v bika do 9. junija in to obdobje bo pokazalo, kako ste sproščeni do ljubezni in obilja, saj se lahko oboje materializira.

Četrtek:
Že zgodaj zjutraj je Mars prešel v znamenje raka, kar bo okrepilo vašo čustvenost, pa tudi odločnost, da nekaj naredite s svojimi odnosi, čustvi, pri čemer imate tudi podporo Venere v biku.
Pozno zvečer luna preide v škorpijona, kar okrepi notranje strasti, zato lahko, da boste se na hitro dogovorili za zmenek ali srečali / navezali stik s simpatijo.

Petek:
Nenavaden petek, poln možnosti za odkrivanje življenja v dobro. Tudi poslovno lahko dobite dobre ideje ali klice, saj sta povezana Merkur in Jupiter. Dogovorite se za zmenek ali bodite pripravljeni, da boste srečali osebo, ob kateri vam bo zaigralo srce. Venera in Uran bosta s svojo povezavo odprla nove poti in ideje do ljubezni.

Vikend
Tudi vikend obeta dobre energije, najboljšo komunikacijo in polno ljubezni v zraku. Ne skrivajte se, odzivajte se na povabila ali vi povabite svojo simpatijo na pijačo. Prava pomlad je končno prišla!

Oven
21. 3. – 20. 4.
V začetku tedna boste ovni še zelo delovni, usmerjeni v jasno in dobro komunikacijo. Od četrtka dalje pa bo vaš varuh Mars prešel v raka in čustva bodo udarila na plano. Navajeni ste, da je vse po vaše, pa četudi morate za to malo čustveno izsiljevati. Tokrat ne bo šlo, saj je čas, da pogledate svojim čustvom v obraz in (v)se postavite na novo.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki boste v tem tednu precej čustveni, kar vas bo celo vas presenetilo. Želeli si boste harmonije v partnerstvu in odprti boste za vse možnosti flirtanja. Če ste samski, je potem ta teden za vas odlična priložnost, da srečate sorodno dušo. Če pa ste v vezi, pa bo ta teden pokazatelj, koliko strasti je še med vama. Zaradi neizpolnjenega srca se boste lahko hitro zaljubili in začeli spremembe v življenju ki si jih že dolgo želite.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Teden poln nihanj za dvojčke. Začetek bo malo neharmoničen, saj boste zaradi nezavednih pričakovanj do drugih ljudi ostali neizpolnjeni. Po četrtku pa se vam bo zjasnilo in dojeli boste, da vse, kar ne izrazite, drugi ne morejo vedeti, da si želite. Lekcija bo izpolnjena in možnost za drugačno življenje na polno odprto.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki, prihaja vaše obdobje! Mars prehaja v vaše znamenje in končno boste polni energije in usmerjeni vase, v svoje življenje. Vaša vladarica Luna vas ta teden podpira pri dobri komunikaciji in resnično se boste spomnili pravih rešitev. Po ponedeljku, ki vam bo naporen, se bodo energije odprle in vas podprle.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi od torka naprej se vam odpirajo dobri vplivi, ki jih uporabite zase in za svoje življenje. Optimizem vas bo zajel in nič se vam ne bo zdelo težko. Našli boste svoje skrite rezerve energije in nič, kar vam je pri srcu, vam ne bo težko narediti. Srečni boste in optimistično zrli v novosti, ki se vam bodo pojavljale.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Device v tem tednu odkrivate nove dimenzije odnosov in postalo vam bo jasno, da so ljudje veliko boljši in dobri do vas, če jih spustite bližje do srca. V sredo bodite previdni v komunikaciji, raziščite okoliščine preden izrazite svoje mnenje, da ne boste širili krive vere. Petek in sobota vam bosta izjemno naklonjena. Sprostite se in uživajte v vsem, kar vam življenje prinese.

PS
SMS


Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnice se od torka naprej pripravite na kaos v vaših čustvih. Če ste samske, potem bo v tem tednu obilo priložnosti, da srečate ljubezen vašega življenja. V vsakem primeru boste zaljubljene v ljubezen samo in nič vas ne bo odvrnilo od dobrega počutja. Našle boste navdih v vsem, kar se bo dogajalo in doživele boste pravo pomlad. Navznoter in navzven.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni bodite pozorni na sredina dogajanja, saj lahko uveljavite svoje ideje in napredek v okolico. Skozi lastno notranjo moč boste najbolj privlačni in lahko, da se vnamejo iskre na način, ki vas bo presenetil. Tudi če ste v vezi se lahko zgodi, da vas prevzame strast takrat, ko boste najmanj pričakovali. Odločite pa se, v katero smer želite spreminjati svoje življenje, saj s trenutnim stanjem nikakor niste zadovoljni. Osredotočite se nase, v vas je ključ.

Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci boste v tem tednu uspešni, kar vam bo obudilo samozavest. Poslovni uspehi vas bodo še bolj vrgli v delo, da ne boste opazili, kako močno ste zanemarili svoje osebno življenje. Pomoč drugim vam je normalna, a sebi odrekate vso pomoč, ki jo imajo drugi za vas. Ljubezen vas bo obiskala, ko jo boste pripravljeni sprejeti. Zaenkrat samo dajete.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Odličen teden za vse kozoroge. Prinesel vam bo nov mir in priložnosti, da začnete na novo. Če vas mikajo spremembe, se odločite in se odprite nenadnim idejam in uresničite svoje skrite želje, cilje. Vsi vam bodo radi priskočili na pomoč, če se jim boste zaupali in pokazali svoje želje. Ni več smisla za upor, temveč zgolj za sodelovanje.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji, zdržite začetek tedna in ne razmišljajte preveč o vseh tegobah. Vse bo prešlo. Od četrtka naprej boste že boljše volje in priložnosti se bodo vrstile. Ljubezen bo potrkala na velika vrata in zdelo se vam bo, da se začenja novo poglavje brez stresa, brez pritiskov. Lahko ste gospodarji svojega časa.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe boste v tem tednu v pričakovanju nečesa, kar še same ne veste, kaj je to. V sredo bodite pozorne v komunikacij in v razmišljanju, saj je pomembno, da ne uničite zaupanja, ki ste ga dolgo leta gradile. Niste v najboljši koži, a nima smisla, da se skrivate ali drugim vsiljujete svojo voljo in čustva. Sprostite se in prisluhnite, izvedele boste veliko več dobrega, kot pričakujete.