Astro

Določena nebesna znamenja so prav nevarna, nežni raki najhujši!

SNČ
25. 4. 2019, 16.28
Posodobljeno: 25. 4. 2019, 16.53
Deli članek:

Ameriški zvezni preiskovalni urad FBI je opravil analizo svoje bogate zbirke podatkov in primerjal rojstne datume s kriminalnimi dejanji storilcev.

pixabay
Nebesno znamenje, v katerem smo rojeni, nam seveda dodelili različne lastnosti – seveda tudi najbolj nizkotne.

Tako so raziskovalci prišli do sklepa, da so serijski morilci ali potencialni psihopati rojeni v določnem obdobju leta.

Objavljamo razvrstitev znamenj po statistiki FBI, od najmanj nevarnih do najnevarnejših.

Dvojčka

Na njihovih rokah je najmanj krvi, saj nikogar ne jemljejo tako resno, da bi ga ubili ali poškodovali. Zato pa se odločajo za morda veliko bolj bolečo taktiko – svoje žrtve »ubijajo« počasi s svojim dolgočasjem, dolgotrajnimi in poglobljenimi pogovori.

Zanimivo: na rokah dvoličnih dvojčkov je najmanj krvi.

Vodnar

Ne prepustijo se tako zlahka kriminalu kot pripadniki drugih znamenj, ker so pametni in se v druge ljudi raje ne vtikajo. Pravičnost jim zelo veliko pomeni. Imajo pa tudi zelo močan ego, ki ga ni lahko uničiti.

Lev

Veliko rjovejo, vendar ne grizejo, težavam se najraje izognejo. Kadar koga ubijejo, to najpogosteje storijo zato, da bi pritegnili pozornost, saj so znani po tem, da so radi v središču sveta.

Tehtnice zakrivijo več umorov kot vodnarji in levi skupaj. 

Tehtnica

Dajejo vtis pravičnih, ljubeznivih in strpnih, vendar so storilci več ubojev kot vodnarji in levi skupaj. Videti je, kot da ima tudi potrpežljivost svoje meje, in tehtnice pogosto postanejo nasilne, kadar poskuša kdo nesramno izrabiti njihovo dobroto.

Devica

Čeprav delujejo mirno in tiho, so povprečni psihopati in zelo skrbni ubijalci. Vendar so bolj naklonjeni prevaram in krajam kot pa ubojem. Kraje in prevare bodo načrtovali do največjih podrobnosti.

Ribi

Motili bi se, če bi sklepali, da so so osebe, rojene v tem znamenju, sladke in mile. Nekateri izmed najbolj znanih serijskih morilcev na svetu so bili prav ribe, na primer John Wayne Gacy, Richard Ramirez in Aileen Wuornos, ki je morila samo moške.

profimedia
Ljudje, rojeni v znamenju škorpijona, ubijajo sadistično.

Kozorog

Število morilcev v tem znamenju presega povprečje. Serijski morilec, ki je ubil največ ljudi, je bil prav kozorog. Ne ubijajo pogosto, ampak če že – so temeljiti.

Oven

Hitro planejo, in ko se to zgodi, je njihov gnev strašen, vendar ne traja dolgo. Vsekakor pa lahko v takšnih trenutkih naredijo karkoli in bolje se je oddaljiti od njih. Ko jih pustite pri miru, se bodo morda pomirili.

Bik

Njegov bes je zelo intenziven. Vendar se pogosteje kakor za umore odločajo za prevare. Razlog je v tem, da imajo radi razkošje in fine stvari. Če tega ne morejo doseči s poštenim delom, bodo »prestopili na drugo stran zakona«.

STRELCI

Rojeni v tem znamenju so dosegli svetovno "slavo": Ted Bundy (serijski morilec, ugrabitelj, tat in nekrofil), Pablo Escobar (klicali so ga kralj kokaina) in sovjetski diktator Josip Stalin.

Strelec

Je med prvimi tremi znamenji, ki so najbolj naklonjena zločinu. Vendar jih ne zanimajo majhni, posamezni zločini, pač pa imajo raje tiste velike. Kadar ubijajo, to počnejo množično. Všeč jim je, če jih imajo za vodje.

Škorpijon

Večina serijskih morilcev je rojenih novembra. Med njimi je največ strelcev, preostali so škorpijoni. Osebe, rojene v tem znamenju, so znane kot zelo sadistični morilci.

Pravi manijaki so sicer nežni raki.

Rak

Na prvem mestu med vsemi manijaki na svetu so pristale osebe, rojene v tem znamenju. Najpogosteje ubijajo iz ljubosumja. Zanje je značilno hitro spreminjanje razpoloženja, kar je glavni vzrok težav.