Astro

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

T.P.
19. 4. 2019, 08.54
Posodobljeno: 19. 4. 2019, 09.10
Deli članek:

Današnja polna Luna postavlja v ospredje naše odnose. Zaokroža se en proces, zapira eno poglavje, kar pa je nujno potrebno, če želimo kreniti naprej.

ps
Vse se odpira za razcvet resnice.

Obstaja nekaj, s čemer se moramo soočit, razumeti in sprejeti ter se odločiti za spremembo, če s tem nismo zadovoljni. Prav mogoče je, da boste nekaj zaključili, preprosto obupali nad nečem. Denimo nad odnosom, v katerem ne morete izpolniti svojih čustvenih potreb, nad odporom proti osebi, ki skuša vzpostaviti bolj intimen odnos z vami, nad tem, da ste druga violina v zvezi ali da pristajate na površna, občasna srečanja, medtem ko globoko v sebi hrepenite po ljubezni.

Vstopili smo obdobje, ko se je dobro pozabavati s svojim zakonom ali ljubezensko zvezo, se soočiti z nekaterimi obrazci obnašanja, ki se stalno ponavljajo, a niso prinesli želenih rezultatov, dojeti, da je v tem primeru sprememba nujna in da jo je dobro narediti, brez pričakovanja, usmerjenih k nasprotni strani.

Prevetrite svoje odnose in sebe v njih.

Morda bomo neodločni, tehtali 'za' ali 'proti', se trudili stvari držati v ravnotežju, morda odlagali akcijo, se izogibali konfliktu. Toda Uran vam s svojimi električnimi impulzi ne bo dopustil predolgega okolišenja.

Nekaj se hitro in nepričakovano spreminja, morda celo proti naši volji, nekaj, česar ne moremo nadzorovati, usmeriti – kot da ta sprememba, dogajanje upravlja z nami, a ne mi z njim. Uranove sile ne trpijo stanja na mestu in pogosto pripeljejo do erupcije, eksplozije, do nenadnega spoznanja, ki nas premakne z mesta. Uran nas vedno vodi k neodvisnosti in svobodi, svoboda pa je mesto brez omejitev, kjer lahko izrazimo sebe, smo svoji, avtentični, ne glede na to, kaj bodo drugi rekli ali naredili.

Čas je za spremembe, ki jih morda že predolgo odlagate.

Če vam obstoječi odnos ne dopušča, da ste to, kar ste, če preračunavate in manipulirate, da bi ga zadržali, lahko pride do nekakšnega odpiranja in naplavitve resnice, ki bo prišla na dan.

V tem obdobju smo bolj impulzivni in hitro reagiramo, zato pazite, da si s tem še dodatno ne otežite situacije.

Čustvenost, ranljivost, strahovi, ljubezenska preteklost, skrivnosti, nekaj, kar je skrito ali se skuša skriti – tudi te teme bodo aktualne. Bolj smo občutljivi na besede, lahko nas zabolijo. Kar rečemo ali slišimo, lahko v nas vzbudi občutek izdaje, razočaranja, morda tudi sramu in krivde.

Vse nakazuje na konec, na slovo od preteklosti, na neki dolg, ki ga moramo odplačati. Gre za močan karmični, usodni predznak. Kot da nam Vesolje sporoča: odpusti, zaupaj, izpusti tisto, kar ni dobro za tebe, najdi s tem, kar je bilo, in nadaljuj svojo pot strahovom ter negotovosti navkljub.

Sedanje astrološko dogajanje bo seveda vplivalo na vse, najbolj pa na pripadnike Ovna, Tehtnice, Raka in Kozoroga. Vplive bomo čutili do naslednje polne Lune v maju.