OVEN (od 21. 3. do 20. 4.)

Napetosti se rešite s kakršno koli fizično aktivnostjo. Gotovo se boste počutili bolj umirjeni in zadovoljni po lahkotnem teku ali treningu.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

ps

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije,v naši spletni trgovini ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

BIK (od 21. 4. do 20. 5.) 

Od stresnega dneva si boste najbolje opomogli tako, da boste vse težave postavili na stran in udobno zleknjeni pod odejo zadremali. Kupite si najljubšo poslastico, ki bo v hipu odnesla vse skrbi.

DVOJČKA (od 21. 5. do 20. 6.) 

Poskrbite za svoj utrujeni um z dobro knjigo. Osredotočite se na nekaj zabavnega in pozitivnega, na nekaj, kar vas vedno spravi v dobro voljo.

Ženska na kavču
Profimedia

RAK (od 21. 6. do 22. 7.)

Sproščen večer doma je vse, kar potrebujete po napornem dnevu. Ugnezdite se na kavču in si ob kokicah oglejte svoj najljubši film. 

LEV (od 23. 7. do 22. 8.)

Najdite način, da se izrazite skozi kreativni projekt ali pa tako, da se zaupate prijateljici oziroma prijatelju. Ko najdete način za čiščenje negativnih čustev, se boste počutili precej bolje.

DEVICA (od 23. 8. do 22. 9.) 

Težave minulega dne boste odpravili na pijači ali večerji s prijateljico ali prijateljem. Najdite čas zase in si dovolite poiskati način, kako pustiti vse za seboj.  

TEHTNICA (od 23. 9. do 23. 10.)

Zleknite se v dišečo kad z vašo in preživite večer v nežnih mehurčkih, ki dišijo po omamnih vrtnicah. Pripravite si masko iz ovsene kaše, saj si to zaslužite.

ŠKORPIJON (od 24. 10. do 22. 11.)

Preden se resnično sprostite, morate osvoboditi svojo energijo. Pojdite na sprehod, ali pa si privoščite toplo kopel ob kozarcu dobrega vina.

STRELEC (od 23. 11. do 21. 12.)

Združite fizično aktivnost in družbo zanimivih ljudi, pa bo vaš stres v hipu izginil. Pokličite prijateljico in jo povabite na sproščen pogovor ob lahkotnem teku.

Lepota
Profimedia

KOZOROG (od 22. 12. do 20.1.)

Po napornem dnevu si podarite nekaj, kar je samo za vas. Lahko so najljubši piškoti, masaža, ali pa nakup novih čevljev.

VODNAR (od 21. 1. do 18. 2.) 

Dogovorite se za srečanje s skupino ljudi, ki vam veliko pomenijo, in uživajte v njihovi družbi. Ob zabavnih ljudeh boste hitro pozabili na slab dan, počutili se boste bolj sveži in pozitivni.

Aktivnosti v naravi
Profimeida

RIBI (od 19. 2. do 20. 3.) 

Ustvarite mirno oazo zase, prižgite svečke po hiši in ugasnite mobilni telefon. Pišite, meditirajte ali enostavno skuhajte čaj in se sprostite. Vi si od stresnega dne lahko opomorete samo v mirnem okolju.