Napoved

Horoskop za nedeljo, 7. aprila

W.Y.
7. 4. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ni razlogov, da bi se preveč zapirali vase in držali le tistega, kar ste že preizkusili. Znebili se boste neutemeljenih sumov, in se podali v pogumno reševanje družinskih zadev.

BIK
Zberite pogum, da nekomu poveste to, kar že dolgo odlašate. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi začeli s športno aktivnostjo, imate sedaj odlične možnosti.

DVOJČKA
Raje imate počasno in umirjeno življenje. Toda, če se odprete napetostim, lahko uporabite energijo za nove dimenzije, po katerih hrepenite v svoji notranjosti.

RAK
Danes bo idealen čas za zaljubljence, saj boste sposobni tudi izpovedati svoja globoka čustva. Poleg ljubezni boste imeli srečo tudi pri ostalih zadevah, kar vas bo še dodatno napolnilo z energijo.

LEV
Besede bodo tiste, ki lahko danes prinesejo skladnost v vaše odnose. Ljubezenska sreča bo namenjena tistim, ki ste že dolgo v razmerju, sveže zaljubljeni pa boste na preizkušnji.

DEVICA
Danes ne boste imeli veliko časa za ljubezenske težave, saj se bo toliko dogajalo, da ne boste imeli niti minute prostega časa. S prijatelji boste preživeli krasen večer.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Petisvet.si
ps

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

TEHTNICA
Vabljeni boste na neko dejavnost, ki bo tesno povezana z zdravjem. Sprejmite povabilo in naredite nekaj za svoje zdravje in dobro počutje, saj se vam bo kmalu obrestovalo.

ŠKORPIJON
Niste vajeni počivati takrat, ko se v okolici veliko dogaja. Odločno boste izpeljali nekaj, kar je čakalo na vašo zeleno luč. Takoj zatem se bo vaša samozavest okrepila.

STRELEC
Venera vas postavlja v vrsto ljubezenskih dogodivščin in avantur, ki vas lahko zmedejo. Večer bo namenjen zabavi, zato boste dali ljubezen, s katero boste zadovoljni, nekoliko na stran.

KOZOROG
Znašli se boste na točki, ko se boste želeli ustaviti in počivati. Čas bo pravi, da to tudi zares storite. Zaslužite si odmor, vzemite si ta dan samo zase in preprosto uživajte.

VODNAR
Odvečno energijo, ki se bo pojavila danes, lahko sprostite s fizično vadbo. Čeprav boste v dvomih, bo vredno, da boste ljubljeno osebo postavili na prvo mesto.

RIBI
Spremljala vas bo tiha sreča, ki vam prinaša nove smernice na čustvenem področju. Okrepila se vam bo volja in tako lahko naredite korak naprej zase in v odnosih z drugimi.