petisvet

Bern Jurečič bo gostoval na festivalu Svetloba v meni.

Bolj, kot jadramo v zlato Vodnarjevo dobo, o kateri bo na našem festivalu Svetloba v meni spregovoril naš cenjeni astrolog Bern Jurečič, manj so sprejemljive človeške lastnosti, kot so avtoritativnost, lažnivost, manipulativnost, obsojanje, kritiziranje, izkoriščevalnost… Vesolje teh lastnosti enostavno ne podpira več, zato bodo ljudje, ki še vedno želijo funkcionirat na ta način, prejemali čedalje več sporočil iz višjih energijskih sfer (nesreče, bolezni, nazadovanje na poslovnem in zasebnem področju …), naj spremenijo svoje delovanje.

Zlata doba se namreč nezadržno bliža in določene človeške lastnosti, ki izhajajo iz ega, sle po oblasti, pohlepa, občutka, da si več vreden od drugih ljudi oziroma bitij, ne bodo več učinkovale tako, kot so doslej, saj se bodo obrnile proti ljudem, ki bodo vztrajali pri takšnem delovanju.

Karma se čisti hitreje kot kdajkoli. Danes manipuliramo z nekom, jutri že dobimo klofuto tam, kjer nas najbolj boli. Dobro je, če se iz tega kaj naučimo, če poiščemo v svojem delovanju odgovor na to, zakaj se nam je nekaj zgodilo, in delovanje spremenimo. Kajti če nadaljujemo enako kot prej, lahko pričakujemo nove in nove 'vzgojne ukrepe'. Vse to v dobro vseh nas, da čim prej postanemo boljši ljudje ter s tem končno priznamo svojo dušo, torej resničnega sebe.

José Micard Teixeira
fb
José Micard Teixeira svetuje odmik od vsega, kar je brez duše.

»Niti minute v življenju ne podarjam več lažnivcem in manipulatorjem. Če opazim izgovore in licemernost, se obrnem ter odidem,« pravi znani portugalski avtor in 'life coach' José Micard Teixeira in svetuje, naj se vsak človek osredotoča na glavne življenjske cilje in naj neha trošiti energijo za nizkotnosti in ljudi, ki si tega absolutno ne zaslužijo.

»Absolutno nimam več nikakršne želje, da bi trpel vse. Ne gre za to, da sem aroganten, enostavno sem prišel do točke, ko začenjam obžalovati sebe, ker izgubljam energijo za nekaj, kar nima duše. To vpliva na mojo dušo, to me boli.

Ne toleriram cinizma, nerazumnih kritik in strogosti kakršne koli vrste.

Nimam več želje ugajati tistim, ki me v resnici sploh nimajo radi, ki me ne cenijo. Nimam želje imeti jih rad, niti se smehljati tistim, ki mi nasmeha nikoli ne vrnejo.

Ne prenašam zlaganega hvalisanja niti arogance. Gabijo se mi trači, rivalstvo in primerjanja. V svoj krog dovolim samo tistim, ki so lojalni in za katere sem prepričan, da me ne bodo izdali, izigrali. Ne komuniciram več s tistimi, ki ne znajo dati komplimenta ali izreči niti besede v podporo. Pretiravanja in ekstremi me dolgočasijo. Težko mi je sprejeti ljudi, ki ne marajo živali. Toda nad vsem ne toleriram več tistih, ki si ne zaslužijo mojega potrpljenja,« pravi José. Več, kot se nas bo zgledovalo po njem, hitreje bo svet očiščen umazane energije, za katero na Zemlji počasi, a zagotovo zmanjkuje prostora.