Ste vedeli, da imajo mačke posebno nalogo, ki jo morajo opraviti v vašem življenju? Ste se kdaj vprašali, zakaj ima danes več ljudi mačka kot psa?

To je nekaj manj znanih informacij o skrivnostnem življenju mačk:

Vse mačke lahko iz vašega telesa odstranijo nakopičeno negativno energijo, ki jo absorbijo med tem, ko spite. Če vaša družina šteje več kot enega člana in imate samo eno mačko, se ta lahko preobremeni z negativnostjo zaradi vpijanja energije večjega števila ljudi.

Lili od sonči
snč
Tudi mucka Lili včasih skoči v posteljo svoje gospodarice, naše urednice Sonči Nered Čebašek.

Kadar mačka spi, se njeno telo osvobaja negativnosti, ki jo je vsrkala od vas. Če ste izrazito pod stresom, morda ni imela dovolj časa, da se osvobodi te negativne energije, ki se pretvori v maščobo. Zaradi tega jo bo začela mučiti prekomerna teža, vi pa boste mislili, da je to zato, ker preveč je. V gospodinjstvu je dobro imeti več kot eno mačko, da si lahko podelijo obremenitev.

Preberite tudi: MAGIČNE BARVE MAČK: ČRNA ODGANJA NEGATIVNO, RDEČA PRIVLAČI ...

Poleg tega vas mačke ponoči pazijo, da ne morejo vstopiti v sobo kakšni neželeni duhovi v času, ko spite. Zato načeloma ne želijo spati na vaši postelji. Če mislijo oziroma čutijo, da ste dobro, ponoči ne bodo spale z vami. Če pa se dogaja nekaj čudnega, bodo skočile k vam v posteljo.

53560013_399129080905344_6888565430349201408_n
Glavna urednica Karmen Špacapan je šla po svojega Lucija v zavetišče, ko se je zelo slabo počutila. Kmalu zatem je izgubila očeta in takole je na dan njegove smrti Luci zdravil njeno žalost.

Če neka oseba pride v vašo hišo in mačka čuti, da ste v nevarnosti zaradi tega, ker bi ta oseba lahko škodovala vaši avri, vas bo želela zaščititi in bo vedno ob vas. Kadar se vaša mačka začne tako obnašati, vedite, da vas s kanaliziranjem energije ščiti. Bodite pozorni na obnašanje svoje mačke, kadar nekdo vstopi v vaš dom. Če pride do te osebe, jo ovohava in se želi crkljati, vedite, da se lahko sprostite.

Čas za plačilo dolga

Če nimate mačke in se pri vas pojavi brezdomska mačka, je to zato, ker jo v tistem trenutku potrebujete. Pri vas se je pojavila, da bi vam pomagala. Zahvalite se mački, ker je izbrala vaše domovanje. Če že imate druge mačke in brezdomke ne morete vzeti, ji najdite drugi dom.

Lili je pomladila Hugota 10 let
snč
Mačka Lili zdravi tudi 10-letnega pasjega prijatelja Huga, ki se je ob njej dobesedno pomladil in spet postal živahen kot nekoč.

Mačka je prišla k vam iz določenega razloga, ki ga morda  ne poznate na fizični ravni, vendar pa lahko v sanjah uvidite razlog njene pojavitve.

Včasih obstaja karmični dolg, ki vam ga mora vrniti. Zato je nikar takoj ne zavrzite. Na tak ali drugačen način bo morala izpolniti svojo obveznost.

53557066_652106991887389_7080712612085760000_n
Kot se za mačko spodobi, tudi Luci odlično zaznava in odganja negativne energije.

Mačke vas zdravijo

V davnih časih so zdravilci, ki so pri svojem delu uporabljali kristale, v oddaljene vasi namesto kristalov s seboj vzeli mačko. To so storili zato, da ljudje ne bi bili sumničavi in se ne bi bali, da uporabljajo črno magijo. Mačka jim je vzbujala več zaupanja, zato so jo rade volje spustili v svoje domove, njena zdravilna moč pa je veljala za tako mogočno, kot je zdravilna moč kristalov.

Preberite tudi: KO MAČKA PREDE, SE Z VAMI DOGAJA TO!