Astro

Prihaja sprememba: udarilo nas bo kot strela!

T.P.
7. 3. 2019, 17.01
Posodobljeno: 8. 3. 2019, 08.43
Deli članek:

Prav zdaj se odvija velik premik energij. Vesolje se pripravlja na spremembe in ko nebeški svet izvaja svojo magijo, se morda počutite napeto.

ps
Uran je kot strela, ki vas sili v nov način življenja.

Naslednjih nekaj tednov bo minilo neverjetno hitro in morda vas bo v nekem trenutku nekaj močno pretreslo, da ne rečemo šokiralo, bodite pripravljeni.

Smo v času retrogradnega Merkurja, Uran pa je prvič po 84 letih vstopil v Bika.  

V tem času se potrudite razpreti krila in dopustiti svojim koreninam, da se širijo na način, na katerega se drugače ne bi. Ta hip se vam verjetno zdi, kot da se bolj zavedate lastnih občutkov. Naučili se boste razlikovati med tokom svoje in kolektivne zavesti, s katero ste povezani.

Vstopate v obdobje učenja, za katero najverjetneje niste povsem pripravljeni. Dajte vse od sebe, da bi se obrnili k bolj odprtemu načinu razmišljanja in poglejte, kam vas stvari vodijo. Številni ljudje zaznavajo energije okrog sebe in marsikdo se uči delati z njimi na pravi način.

Čakajo vas velike odločitve in začetek velikih sprememb.

Že leta 2017 so nas astrološke energije, ki se pripravljajo na planetarno poravnavo v letu 2020, začele močneje pretresati. Premiki, ki se dogajajo vsakih 84 in 50 let, so nas trgali v letu 2018, zdaj pa bo eksplodiralo.

Začenja se veliko čiščenje in revolucija v vašem življenju. Jupiter vas spodbuja, da spremenite svoj sistem prepričanj v nekaj večjega, da tvegate z namenom, da bi uresničili svoje cilje in sanje. Uran je kot strela, ki vas sili v nov način življenja.

Tisto, kar smo doživeli v preteklih letih, so bili manjši premiki v primerjavi s tem, ki je sedaj pred nami. Ta bo resnično velik! Mogočen kozmični premik. Morda hodite zgodaj spat in se večino časa počutite izčrpani. To se dogaja zato, ker vam je v prvih mesecih 2019 namenjeno, da ste deležni zdravljenja na vseh nivojih, uravnoteženja ter krepitve moči za mesece, ki prihajajo.  

Mnogi ljudje se bodo prebudili v tem časovnem obdobju. Če ste doslej sedeli ob strani in čakali, da vam življenje mine, je sedaj čas, da se vrnete in zajadrate na valovih, ki se pojavljajo pred vami. Vaša pričakovanja zdaj ne bodo ogrožena! Vi lahko dosežete in boste dosegli mesto, ki vam pripada, če se obnašate temu primerno.

Energija, ki jo čutite, vabi vaše srce in dušo.

Morda ne veste točno, zakaj želite preživeti nekaj časa v naravi, samoti in meditaciji, v globokem dihanju z univerzalnim božanstvom vašega srca, ki odseva in obnavlja energijo. Sedaj je namreč čas, ko morate verjeti in zaupati svoji intuiciji.

Ker so energije, ki prihajajo k nam, izredno intenzivne, lahko tu in tam začutite zmedenost. a če se jim voljno predate, bo vse začelo dobivati smisel. Leto 2019 vas bo popeljalo skozi pravi cunami kozmičnih energij in premik, s katerim se soočamo ta hip, je samo začetek vsega tega. Začnite več spraševati in izzivati vaše stanje zavesti.

Dajte vse od sebe, da živite v sedanjem trenutku. Postanite čim bolj budni in opazujte, kam vas ta val pozitivnosti vodi.

PS
Zapestnica harmonija - čudovit nakit s čarobno močjo.

Če imate občutek, da se ne morete harmonizirati in da nikakor ne boste mogli prebroditi napetosti in zmede ob gromozanskem, masivnem navalu kozmičnih energij, če menite, da se jim nikakor ne boste mogli lahkotno prepustiti, da vas transformirajo, boste naslednje mesece potovanja v novo življenje, v novo rojstvo, morda lažje preživeli s sopotnico - Zapestnico harmonija. 

Če vas zapestnica kliče, jo lahko naročite na brezplačno številko 080 61 16, ali pa TUKAJ.

- Je zapestnica modrosti, ljubezni, harmonije, dolgoživosti, uresničitve sanj in čarobnega navdiha. Na človeka učinkuje tako, da pomaga osebi, ki ji pripada, na najboljši način kanalizirati ter usmerjati svojo energijo tako, da pride do zastavljenih ciljev.

- Pomaga vzpostaviti notranji mir, izkristalizirati naše pozitivne lastnosti ter odplakniti vse, kar nas dela slabše, kot v resnici smo. Z njo na roki postanemo tudi bolj strpni do ljudi v naši okolici.

- S tem, ko v nas vzpostavlja harmonijo, nam daje tudi voljo in vztrajnost, obenem pa nas ščiti pred negativnimi silami.

Kmalu po tistem, ko začnemo nositi zapestnico harmonija, zaznamo spremembe na bolje na vseh življenjskih nivojih, tudi na področju fizičnega zdravja, saj izboljšuje in stimulira najrazličnejše funkcije v našem telesu.

ps
Vesolje se pripravlja na veliko spremembo.