Astro

Horoskop od 18.2. do 24.2.2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
18. 2. 2019, 19.42
Posodobljeno: 18. 2. 2019, 20.19
Deli članek:

Torkova polna luna v devici bo okrepila jasnost in preudarnost. Sonce na isti dan preide v znamenje rib.

ps
horoskop

Teden bo poln sproščenosti in dobrih rezultatov, ki bodo posledica celomesečnega truda. Vse, kar ste v januarju aktivirali, se bo v tem tednu realiziralo in pokazalo za koristno za vaše življenje. Druga polovica tedna bo bolj romantična, aktivirale se bodo skrite ljubezni in energije vas  bodo lahko vodile v bolj nepremišljene vode. Začenja se novo obdobje s kironom v ovnu (do leta 2027), kar vam bo dalo priložnosti za globinsko ozdravljenje odnosa do materialnosti.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Ovni boste v tem tednu aktivni in praktični, delavnost vas ne bo zapustila. Boste pa čustveno močno občutljivi in previdni, saj bo Kiron prešel v vaše znamenje in bo ostal v vašem znamenju do leta 2027. V tem obdobju boste našli stik s svojimi najbolj nežnimi energijami in našli nov smisel za življenje. Polna luna vam bo odnesla negotovost in nečutenje svojega bistva.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Biki boste pretirano čustveni in melanholični. V tem tednu se vam bo zdelo, da ste dosegli svoje cilje in ne boste preverjali, če je to res ali ste v iluziji. Konec tedna se vam bo okrepil libido in strastno boste pričakali vikend. Lahko pa, da ne boste dovolj subtilni za odnose, v katerih ste sedaj in se bo vnel strasten prepir. Ne pozabite pogledati realnosti v oči. Nedelja bo vaš dan za nove načrte in za nov vpogled na svoje življenje. Polna luna vam bo namreč odnesla strahove pred preživetjem in materialno stisko.

Dvojčka

21. 5. – 20.6. 

Druga polovica tedna vas bo osrečila. Dvojčki boste našli svoj mir in svoj način življenja. Polni boste zanosa in veselja nad vsem, kar boste počeli. Uspeh vam bo sledil, zato počnite stvari, ki so vam všeč in vas zanimajo. Pišite si spoznanja ali ideje, ki vam bodo prišle kasneje prav. Ljubezen bo potrkala na vaša vrata in ne preženite je, temveč sodelujte z njo in se ji odprite. Polna luna vam bo odnesla pretirane skrbi.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Raki boste v tem tednu naredili pravo katarzo v dobro. Začetek tedna vam bo prinesel novega, bolj jasnega videnja sebe in svojih čustev,  konec tega tedna pa boste našli svojo inspiracijo in notranji mir. Ljubezen bo napolnila vaše misli in upanje se bo okrepilo do te mere, da boste lahko karmično prestopili iz preteklosti in navdih zbrali za sedanjost. Vaša kreativnost se bo s tem okrepila in s polno luno boste oddali pesimizem, strahove in melanholijo.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Čustva vas bodo preplavila, levi. Sonce v ribah vas bo spomnilo na optimizem srca in čutili boste nove premike v ljubezni. Polna luna vam bo utrdila stanje v financah, kar vas bo sprostilo, da boste lahko več sanjarili o ljubezni oz. jo čutili. Konec tedna bodite odprti za ljubezenske pogovore, stike in izjave srca. Tudi vi pokažite naklonjenost, če želite, da se ljubezen razvija v smeri, ki bo za vas optimalna.

Devica

23. 8. – 22. 9. 

Polna luna vam bo pomagala postaviti meje okolja in odnesla vam bo nestrpnost in pritiske okolja. Nikakor ne boste mogli več sodelovati z ljudmi, kijih ne spoštujete in spremembe se bodo začele dogajati na številnih področjih. Čustva bodo prišla na plano in vsi vaši bližnji bodo tega zelo veseli. Nove smeri življenja se bodo odpirale in vi boste načrtno iskali načine, da boste čim več časa preživeli s sabo.

Tehtnica

23. 9. – 23.10. 

Navdih in naivnost vas bosta zajela v tem tednu. Polna luna vam bo odnesla lenobo in tudi številne stvari, predmete, ki so vas bremenili. Veliko boste delali, a vse v nekakšnem novem vzdušju, kot da ste pripravljeni na spremembe življenja, a še ne veste točno, v katero smer bodo te spremembe šle. Flirtanje vas bo v tem tednu grabilo in pri tem ne boste imeli slabe vesti, saj se boste s srcem odprli vsemu, kar se bo dogajalo okoli vas.

Škorpijon

24. 10. – 22.11. 

Polna luna vam bo odnesla stara družinska bremena, kar vam bo dalo nove ideje in novih moči za stik s svojimi globinami življenjske energije. Konec tedna si lahko obetate strasten zmenek, če se boste seveda odzvali na namige iz okolja. Izogibali se boste skupinam in številčnim ljudem, saj ne boste našli pravega miru v večjih družbah.

Strelec     

23. 11. – 21.12. 

Polna luna vas bo aktivirala v iskanju novosti in radi bi pobegnili od vsega, kar vas bremeni. Tokrat ni več prave priložnosti za to. Zato bodite jasni v sebi, kaj si želite in sodelujte z ljudmi, ki vam želijo pri tem pomagati. Ljubezen vas bo čakala in lahko, da boste pozabili na svoje naloge ob tem, da se vam bo srce močno odprlo ob določenem srečanju. Neprevidni boste in računali na to, da vam ljudje želijo dobro. Njihova potrpežljivost pa se bo počasi končevala, zato je ne izigrajte čisto do konca.

Kozorog

22. 12. – 20. 1. 

Kozorogi, polna luna vas bo sprostila in v vas prebudila avanturistično žilico. Naredili boste nekaj, kar si niste predstavljali, da boste sploh kdaj naredili.Energije vas bodo vodile jasno in direktno, tako da se ne boste mogli izogniti priložnostim, ki vas bodo vabile v avaturistično življenje.

Vodnar

21. 1 – 18. 2. 

Zanimiv ponedeljek se vam obeta. Številne ideje in jasna spoznanja bodo zarezala v vaše življenje na način, da vam ne bo več težko delati korakov za svoje osebno življenje. Jasno vam bo, da je sedaj čas, da se postavite na svoje, saj ne boste mogli več delati kompromisov za nikogar več. Polna luna vam bo povzročala čustvena nihanja in ljubezen se bo razvila iz vsega, kar je v tem trenutku skrito v vas.

Ribi

19.  2. – 20. 3. 

Vse najboljše, ribe! Sonce prehaja v vaše znamenje in podporo imate, da v teh prihajajočih dneh aktivirate svoje cilje, želje in dobre načrte, ki ste jih do sedaj prelagali. Polna luna vas sicer lahko pusti brezciljne, polne obžalovanj in žalosti, zato če le lahko, nadaljujte s svojimi načrti in se pogovorite z vašimi bližnjimi, da vas podprejo v smereh, v katere si želi iti vaše srce.