Astro

Štiri življenjske prelomnice

Bern Jurečič, www.astrology.si
12. 12. 2018, 11.56
Posodobljeno: 12. 12. 2018, 12.18
Deli članek:

Kvaliteta našega življenja je mimo vseh naših prizadevanj, volje, discipline in karakteristik posameznika v veliki meri odvisna od karme, ki jo nosimo v tem življenju, v tokratni inkarnaciji.

Profimedia
astro znamenja

Zakon karme pri tem pravi, da se bomo v zemeljska življenja vračali toliko časa, da bodo oddelane vse karmične dolžnosti, ki jih ima duša. Tudi aktivnosti in dejanja v tem življenju so pomembni za karmo, ki jo bo duša imela v svojem naslednjem življenju.

PS
Priznani astrolog Bern Jurečič - www.astrology.si

Astrologija vsakogar definira kot edinstveno kombinacijo energij, ki jih je mogoče v največji meri razbrati iz osebne astrološke karte. Planeti v horoskopu so nosilci dobrih in slabih vibracij. Njihovi ciklusi določajo, v katerih obdobjih življenja bomo imeli možnosti oddelati posamezne dele karmične naloge, kar je odvisno predvsem od položajev v horoskopu. Poleg tega pa poznamo kar nekaj ciklov, ki jih je mogoče imenovati za "življenjske prelomnice", kot na primer Saturnov povratek, četrtina njegove obhodnega časa, polovica Uranovega kroga in drugi. Smo se kdaj vprašali, ali je mogoče skupnim človeškim izkušnjam, kot so srednja leta, menopavza ali 'slovo od mladosti', pripisati v zvezdah zapisane razlage in logiko, ki je vedno tu, z nami in ob nas, a je ne vidimo? Krize, prelomnice, koraki prehoda, ‘srednja leta’ in planetarni cikli imajo skupnega več, kot si morda mislimo. Predvsem štiri taka obdobja so skupna večini ljudi, zato si jih bomo ogledali bolj podrobno na Astrološkem seminarju.

Delo bo v drugem delu potekalo z uporabo primerov, po želji tudi s horoskopi udeležencev.

Seminar pod vodstvom astrologa Berna Jurečiča bo v soboto, 15. 12., od 10. do 13. ure v prostorih astrološkega društva na Dolenjski cesti 274.

Prispevek za udeležbo je 35 eur. Parkirni prostor je zagotovljen.

Prijave na elektronsko pošto: astro@astrology.si .

Vabljeni!