Astro

Zdaj pa res pričakujte nepričakovano!

T.P.
27. 11. 2018, 13.59
Posodobljeno: 27. 11. 2018, 14.40
Deli članek:

Horoskop do 13. decembra 2018: prišel je čas, da odprete dušo!

PS
Težave kričijo, naj se rešijo takoj - zdaj.

Spregovorite o vsem, kar vas moti, česar še niste uspeli razrešiti in vam pritiska na dušo. Retrogradni Merkur resda prebuja strahove, a naj vam to ne prepreči, da ne bi povedali resnice.

Vsaka resnica, naj bo še tako surova, je boljša od laži.

Ne kopljite po spominih. Ne drezajte v rane, ki jih čas ni nevtraliziral, pustite pri miru strahove. Samo dopustite sebi, da čutite. Vse. Tako slabe kot dobre dneve, tako težke kot srečne trenutke. Povsem v redu je, če nismo dobro. Beg od težav, od bolečin v duši, beg od vsega, kar nam greni nasmeh, nam ne bo pomagal. In to je morda tudi najtežja lekcija, s katero nas je 'obdarilo' letošnje leto. Če smo se je naučili, bo to za nas resnično veliko darilo.

PS
Marsikatera ljubezenska zveza bo pristala na pogorišču.

Dokler je bila Venera retrogradna v Škorpijonu, smo skušali prerezati prav vsako nit, ki nas je povezovala s preteklostjo. Trudili smo se, da bi v tem bili uspešni. A nismo uspeli. Oživeli smo duhove, ki jih morda ne bi bilo treba ponovno buditi. Idealizirali smo tisto, kar je nekoč bilo. Kot da nismo mi hodili po teh stezah. Kot da ni nas bolela duša. Kot da se slabe stvari niso nikoli zgodile. Prav s tem smo si ustvarili težavo v sedanjem trenutku. Pozabili smo, da je vsak lepi trenutek našega življenja dar, ki ga ni treba razumeti, temveč samo čutiti in v njem uživati. Pozabili smo, kako noro smo si nekoč želeli prav to, kar imamo danes.

Prišel je čas, da se nekatere zgodbe, ki so obeležile konec prejšnjega leta, prilagodijo sedanjemu trenutku.  

Nekdo bo končno zaprl ta vrata, ki niso vodila na pravo pot. Nekdo bo ugotovil, da je to, kar duša čuti, po čemer duša hrepeni, vredno vsake bitke, in bo sprejel odločitve, ki bodo močno vplivale na nadaljnji tok življenja. Nekdo bo dojel, kako zelo nas ljubezen spreminja in zdravi. Vsekakor so odločitve, ki jih bomo sprejeli v naslednjih dneh, odvisne od naših natalnih aspektov.

PS
Na udaru bodo ljubezenske zveze.
 Tranzitna Venera v Tehtnici bi želela harmonične dneve, polne smeha in prijetnih občutkov. Retrogradni Uran v Ovnu pa ne bo dovolil, da vsaka naša želja najde svojo rešitev. Pred nami je obdobje, polno izzivov oziroma testov, ki nam bodo pokazali, kako močni smo v resnici. Koliko je to, kar čutimo, vredno bitke in velikih sprememb.

Le redki bodo ostali nedotaknjeni.

Koža potrebuje brazgotine, sledi in dotike. Srce potrebuje tveganje in bitko. Duša potrebuje popolno pripadanje. Vendar ni vsak odnos, v katerem smo danes, vreden tega. Zato naj vas nikar ne presenetijo nenadne prekinitve, 'nepričakovani' razhodi in odhodi. Vse so, le nepričakovani niso. Preveč vsega se že dolgo nalaga pod površino idiličnega vsakdana. A težave kričijo, naj se takoj rešijo.

Vsak molk, beg pred kričečimi problemi ter pomanjkanje poguma za reševanje bodo prinesli samo boleče kidanje tega, čemur ni sojeno, da traja.

Seveda v tem obdobju ne bodo vse ljubezni žalostne. Ljubezni, ki bodo preživele, se bodo zapisale med tiste, za katere si vsi skrivaj želimo, da bi se nam zgodile. To so ljubezni, ki se od samega začetka borijo za svoj obstanek, ker pač niso običajne. To so ljubezni, o katerih se bo še govorilo. Primer vsega tistega, o čemer že dolgo sanjamo. In ne, ne bodo idealizirane, saj opozicija Venere in Urana odpravlja vsako sled fantaziranja, ki ne temelji na resnici. Marsikdo se bo vprašal, kako je mogoče, da ljubimo nekoga kljub njegovim pomanjkljivostim. A tisti, ki ljubijo, bodo vedeli, zakaj je to tako, že v samem začetku decembra, ko se bo Venera pomaknila v Škorpijona.