Astro

Te stvari nam črpajo energijo!

T.P.
9. 11. 2018, 09.06
Posodobljeno: 9. 11. 2018, 09.34
Deli članek:

Pomembno je vedeti, da določeni predmeti v našem okolju lahko zaustavljajo pretok življenjske energije, določeni pa jo spodbujajo. V nadaljevanju preberite nekaj hitrih priporočil.

PS
Ozrite se naokrog in videli boste, kaj vam jemlje energijo.

Kaj nam črpa energijo?

1. Svila – čeprav je naraven material, vse svilene stvari negativno vplivajo na nažo življenjsko energijo. Izogibajte se celo svilenih nogavic.

2. Mobilni telefon – upočasnjuje pretok življenjske energije.

3. Nepotrebne stvari, neželena darila in predmeti, ki vam niso všeč, stare revije, časopisi,razmetane knjige, računi in položnice, umazano perilo ali kupi igrač – izčrpavajo človeka fizično in čustveno.

4. Sladkarije – izogibajte se sladkorju, ki v prehrani povzroča negativne posledice.

5. Tehnične naprave – splošno znano je, da računalniki, televizorji, CD-naprave in podobne stvarčice oddajajo elektro magnetno sevanje, ki lahko slabo vpliva na človeško zdravje.

6. Škripajoča vrata, od vhodnih do tistih na omaricah – vedno pomenijo, da ste v nečem nepopustljivi.

7. Odprt pokov na vece školjki – straniščna školjka je odtok, ki lahko dobesedno odplakne blagostanje iz vašega življenja.

Kaj nam dviguje energijo?

1. Zelena jabolka – čim jo vzamete, se boste počutili bolje. Večina vsega, kar je naravno in zdravo, dviguje energijo.

2. Globoko dihanje – ustavite se za minuto, pustite katero koli delo, ki ga trenutno opravljate. Dihajte globoko 60 sekund in takoj se boste počutili bolje.

3. Cvetje – pozitivno vpliva na človeške energijske izvore.

PS
cvetje

4. Živali – znano je, da veljajo ljudje, ki imajo radi živali, za dobre. Življenje v bližini živali plemeniti in krepi energijo.

5. Trkanje prsnice – s pestjo blago trkajte po svoji prsnici (prsni kosti). Že po eni sami minuti boste začutili sprostitev napetosti in širjenje topline po vsem telesu.